Breaking News

De ce îi sperie medicii pe români în această perioadă!

Potrivit jurnalistului, explicaţiile duc o campanie corinavurusului dependenţa de şi managerii acestora.

„S-a comunicarea, aceeaşi. cu nume, cu prenume, cu feţe li se şi îndemnaţi. nu li se şi de nu apăreau. În primele zile, am medicilor, cunoscuţi, de a neajunsuri, m-am şi eu şi am aflat explicaţia de ce duc ei campania coronavirusului.

Lumea aceasta a spitalelor, a medicilor puţin pare. Am înţeles de la un de urgenţă de foarte puţini nu iau bani. Nu e bine, e rău. bani. Normal, câştige şi ei ca Occident. Când ajung şi măcar o insulă, nu ca acum, un apartament sau o la ţară.

Ca bani, ai un unde operezi, un cabinet, acolo şi ai de materiale. Dacă managerul ţi le dă. Nimeni nu te afară, nu ia bisturiul mână, bisturiul poate ascuţit sau nu. Sau un şi medicul are de el. să-l sau poate nu. o dependenţă a medicilor de spitale”, a explicat jurnalistul.

Ion existând dependenţă, de Medicilor, doctorii fi şantajaţi.

„Este o dependenţă de Medicilor, un de de interese. să-ţi ia de funcţionare, te vâră şi la malpraxis. majoritate a medicilor de la au şi la consultaţii.

Eu un miş-maş managerul poate sau poate nu treacă. la foarte, foarte puţini independenţi săraci şi cinstiţi, vorba lui Iliescu. Nu, şi cu interese. Şi atunci ai interese, aranjamente, depinzi de bunăvoinţa cuiva, poţi fi şantajat cu un dosar, atunci sigur nu gălăgie şi nu nu echipamente”, a punctat publicistul.

„Acum, motive ei cu şi prenume umplu televizoarelor şi site-urile a semnale de alarmă, având şi tupeu şi obraznici, invitându-ne la spital. cel pe l-a la cristoiutv şi anume beţia băgării seamă. Medicii, şi faimoşi de o boală, a băgării seamă. Să interviuri, apară, se ei. La un au bani, şi seamă. putând, invitaţi propagandă. Şi-atunci, cu mare plăcere. băgarea seamă de de slugarnici cu Guvernul, şi nu costă nimic fie”, a jurnalistul.

Un al motiv, Cristoiu, beţia de medicul relaţia cu pacientul, coronavirusul de manifestare. „Doi, cu foarte puţine excepţii, poate paradoxal sau speculativ, relaţia medic-pacient o relaţie de putere. Dependenţa de o beţie a puterii, e de sesizat, e normală. Şi o expresie a beţiei exagerarea. Dacă te la un medic, el dramatizează. . un teren aşa se şi beţie de putere. Se la Arafat, ordine. Nu şi o cultivare a propriei meserii. Şi jurnaliştii presa e a patra stat, poate ei a doua putere, nu stat”, a subliniat publicistul.

Un de a explica abundenţa de declaraţii prăpăstioase medicilor coronavirusul şi afacerile. „Şi al motiv: o mare afacere. Luâm cazul unde au un de urgenţă şi 200 de paturi cu 50 de şi 40 de medici, stăteau şi nu a nimeni. Dar timpul ăsta ei au bani, nu şi cele 500 de coronavirus. le convine. Le şi nu ieşite comun, nu să-i plosca, nu are diaree. Sunt sănătoşi acolo şi nimic nu e sănătoşi. Şi-atunci sigur un foarte mare a exagera. Există un uriaş şi al managerilor de acum nu se uită nimeni, nu bine mă tor ce ceri tu de acum cam costă. CNAS, Sănătăţii cu închişi. Exagerezi pericolul coronavirusului, ai bani, ai aparate, şi atunci sigur un interes. toţi aceşti aruncaţi pe fereasră, de la măşti la echipamente inutile, nu de afaceri, costă bugetul de stat. Nimeni nu se uită pericol”, a afirmat jurnalistul.

 

alertat politia olt ca nu si gasea nepoata de cinci 120 de si un caine au" alt="o bunica a politia olt ca nu si gasea nepoata de cinci 120 de si un caine au" class="lazy" src="https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2020/07/16/o-bunica-a-alertat-politia-olt-ca-nu-si-gasea-nepoata-de-cinci-ani-120-de-persoane-si-un-caine-au-671512.jpg" width="600" height="334"/>
Actualitate

16 Iul, 16:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *