Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / De ce este prezența la vot mică în anumite orașe

De ce este prezența la vot mică în anumite orașe

„Bine ar fi am fi (duminică – n.r.) un ştim de ce nu au la vot că, de pandemie, nu o concluzie voinţa de a merge la vot. ar fi se ducă, s-au temut de pandemie.

Această ar fi şi a o concluzie cu de coronavirus. Oricum, la prezenţă nu nemaipomenită, 3-4 procente plus de 2016, ne gândim au alegeri pandemie, a crescut numărul infectărilor, o concluzie nu se de coronavirus”, a afirmat publicistul.

Ion spune că, deşi ar fi trebuit aducă o prezenţă uriaşă la urne, acest nu s-a politizării a votului.

„Prezenţa acolo unde jocurile făcute, acolo unde primarul exerciţiu e creditat cu de 10-20% contracandidatul, şi acolo unde electoratul la primarul exerciţiu s-a demobilizat primarul exerciţiu are o clientelă, o maşinărie, care-i de vedere.

Acolo o explicaţie a slabe. Şi 2016, Bucureşti ,s-a la fel, cam ştiau rezultatul. Prezenţă mare e acolo unde e o tensiune, unde candidaţii ca la umăr. Totuşi, ar fi trebuit aducă o prezenţă uriaşă, şi prezidenţialele. Nu aduc deoarece votul s-a politizat excesiv”, a publicistul.

Ion a exemplul unde candidaţi, atunci nu au politică, au reluat de 30-50 de ani, ignorând e de îndrăzneţe, de o capitală 21.

„Chiar şi acum, Bucureşti, era fi dezbateri, tendinţele sondaje. Normal ar fi ca toţi candidaţii, şi Bucureşti şi ţară ce ei. După părerea mea, temele au nicio cu administrarea Bucureştiului, corupţie, acuzaţii reciproce.

Nu am de la niciunul candidaţii şi ce are de cu acest oraş şi, cel important, şi tânăr, aş fi aud ce au de candidaţii cu un oraş Deal, supus noi, a internetului.

Dacă aţi observat, niciunul candidaţi nu a visat, nu am pe zicând ce un Bucureşti verde, modern, un Bucureşti nu se alandala, un Bucureşti vizitezi, am la zone, le viziteze arhitectură.

Candidaţii au aceleaşi de 30-50 de ani, şi poluarea, nu am un candidat cu îndrăzneţe, de Bucureştiul e 21 şi nu 19 sau 20”, a publicistul.

Actualitate

27 Sep, 18:51

About BoTposter

Check Also

Zeci de mii de oameni pe străzile din Varșovia, într-un protest împotriva interzicerii avortului!

Zeci de polonezi veniți din toată țara au protestat pe străzile Varșoviei, vineri seară, împotriva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *