Breaking News
Home / Stiri Noi / De ce este bine să vă verificaţi maşina după închidere. Spărgători din Timişoara, capturaţi spectaculos de poliţişti. Metodă modernă de spargere

De ce este bine să vă verificaţi maşina după închidere. Spărgători din Timişoara, capturaţi spectaculos de poliţişti. Metodă modernă de spargere

Hoţii nu se sfiau maşinile ziua-n amiaza mare. Şi asta nu presupunea forţarea uşilor sau vreunui geam, ce ar fi atras trecătorilor.

Indivizii moderne, brevetate străinătate. Ei de bruiere a telecomenzii la cheile autoturismelor. În momentul observau o maşină nouă, se apropiau de ea şi urmăreau pe iasă. Când şoferul apăsa de centralizată, şi ei de bruiaj.

Reuşeau autoturismului. Dacă proprietarul nu sesiza acest şi se de maşină, acţionau! Cu maşina descuiată, şi deschideau uşi, cotrobăiau şi portbagaj, dispăreau.

Când se întorcea, proprietarul lipsă, forţată uşa sau geamul.

Poliţiştii au şi au cercetările. După câteva săptămâni, au de urma şi le-au un flagrant, centrul Timişoarei. Când hoţii au maşina “capcană”, au luaţi pe de poliţiştii civil. 

Au furtul, probele solide. indivizi, vârstă de 22 şi 35 de ani, au săltaţi şi arestaţi preventiv. Anchetatorii acum şi la ceilalţi ai bandei.

Poliţiştii aceiaşi se află şi spargeri cu o săptămână, la de Vest, acolo unde au aparatură, notează jurnaliştii de la opiniatimişoarei.ro.

About BoTposter

Check Also

Doi oameni au murit pe loc într-un teribil accident frontal în Rădeşti, Argeş

Două persoane au murit în urma unui accident auto produs pe șoseaua care leagă orașele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *