Breaking News

de ce artiștii vor primi premiu pentru așa ceva?


O a coronavirus muzica concertele live. După ce MTV a artiștii nominalizați premiile Video Awards, au o nouă vremurilor pe le trăim: reprezentație carantină.

Popularitatea transmiterilor a necesități, acum forțe, concertele respectând distanțarea problematice.

Dar e cântând transmițând de pe personal? Sau vezi drept monitoare de sunet? Și nu vorbim de nesigură la internet, poate distorsiuni sau de sunet.

În carantină, artiștii au obligați întâmpina la pasul. Iar de nu artiștilor.

Ce publicul?

“În vremuri ca acestea, nu se de înaltă calitate; ei simt nevoia de cu artistul”, Bradley, inginer de sunet.

“Când artiștii smartphone-urile live, nu deloc dezamăgit. Sunt recunoscător ei simt nevoia interacționeze cu publicul”, a acesta.

Cu acestea, o reprezentație foarte bine, da imediat. Iese evidență. Setul de 85 de minute aprilie de Post Malone melodiile Nirvana artistului.

Deoarece a de o echipă de artiști plasați cu toții aceeași încăpere, a impresionantă. la bass, Mack la Travis Barker la tobe au cu toții locuința a lui Post Malone. Echipa a prin intraauriculare.

Însă nu reprezentațiile dispun de condițiile a audio calitativ. investițiile echipamente de foarte timpul concertelor, surprinzător, artiștii nu echipamente transmisii live.

Cu acestea, artiștii obligați a se menține atenția publicului: de la apariția lui Travis la transmisii prin platforma TikTok.

Prima experiență de augmentată va fi cu TikTok, XO, Republic Records Wave. Va 3D imagine-în-imagine va va prezenta pe The Weeknd.

În ce privește transmisiile locuința proprie a artiștilor, ne-am bucura cu toții de sunetului, viteza internetului ar reprezenta un inconvenient măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *