Breaking News
Home / Stiri Online / De ce a intrat Alexandru Rafila în politică. Ce spune despre PSD

De ce a intrat Alexandru Rafila în politică. Ce spune despre PSD


 

Alexandru Rafila: Am politica epidemiei

„Am un pas, vreți, a de actuala situatie, cand am de sanatate publica (…) vegheaza la sănătatea comunităților, mici, mari, a natiunii, e vorba de amenintari – boli transmisibile, de risc, poluare, amenintari sau nucleare. Cred ca momentul o reformă legislativă. Să niște sănătății, nu înghesuim 17 într-una singură. 95  2006 are nu puțin de 17 titluri diferite, a asumata prin raspunderea guvernului, nu să-și pe 14, 17 legi. Rezultatul: 2.000 de la lege de 14 ani.

E momentul încercăm legislația o șansa țară lucruri: la de sănătate; e ușor la serviciul de sănătate, sa accesibil, nu-i împovareze financiar. Și al lucru, siguri ca sanatatea comunităților, colectivităților protejată. Nu ne punctul de al sănătății. Și atunci societatea are o foarte mare se dezvolte. 

Investițiile sănătate nu cheltuieli, economiei. Și țările cele cele au investit in doua domenii: educatie si sanatate”, a declarat ALexandru Rafila, la „Legile puterii”, seară, la PLUS.

„Domeniul sanatatii, ca si al educatiei e asocial, nu e pe să-l abordezi pragmatic punct de economic. (…) Sanatatea, in esenta ei, in Europa, e un de stanga. Chiar daca tarile au guverne de dreapta, tratamentul , politica de sanătate de stânga. În un guvern de foarte timp, de sănătate cele fosta Europeană, a UE.

Cred social-democrată aș  ascultare, resurse, dorinta de a adapta de a de sănătate. 

Alexandru Rafila: E ezitare de decizie timpul epidemiei 

În plus, contextul perioada si ca exista cam multa ezitare in actuala de decizie ce priveste întreprinderea masuri sa aiba coerență m-a fac opțiune. 

Alexandru Rafila: La e timpul apară noi

Am la PSD, nu e o necunoscuta mine. Am membru pana in urma cu 7 ani, il cunosc. Văd o dorință de reformare, și, general, un șoc, a cel prin a PSD, ca e timpul sa apara si noi,  unui de abordare, si ca e momentul sa dam un semnal. Și acest poate e bine de (…) si sa incercam si in parlament sa o dezbatere de idei si sa sprijinim valoroase. ar trebui sa de menirea parlamentului. Eu vad foarte sterile, nu ca e cazul, in aceasta perioadă”, a declarat Rafila, seară, la „legile puterii”, de la PLUS.

About BoTposter

Check Also

Un nou caz de violență comis de un minor, în Olt

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, în comuna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *