Breaking News
Home / Tehnologie / De ce a fost poreclită Elena Ceaușescu ”păsărica”, de fapt. Toți politicienii ajunseseră să afle ce îi place să facă

De ce a fost poreclită Elena Ceaușescu ”păsărica”, de fapt. Toți politicienii ajunseseră să afle ce îi place să facă

Dacă de 1989 nu se problema ca cetăţenii de detalii de viaţa a tovarăşilor Ceaușescu, iată acum se pagini asta. Unul cele subiecte este, cu siguranţă, cel legat de primită de Ceaușescu. de ce o numeau toţi “păsărica”!

Motivul Ceauşescu era “păsărica”

Dacă Nicolae Ceauşescu se era timid şi ruşinos viaţa personală, ce o pe soţia sa stăteau cu altfel. Apropiaţii au dezvăluit, de-a timpului, de picanterii Elena. De departe, cele subiecte cel legat de primită de aceasta ce era Prima Doamnă a românesc.

Cei doi se cunosc 1939, pe vremea la fabrica Jaquard Bucureşti, un an încarcerat,  ani, propagandei comuniste, la Jilava. În 1942, are un incredibil, de fratele dictator, Andruță. Acesta îşi găseşte soţia, şi cu doi ofiţeri germani. Nicolae Ceauşescu o iartă escapadă, 1947 o ia de pe “Lenuța Petrache”, aşa certificatul de naştere.

Dar infidelităţile Ceauşescu nu s-au aici. Cea relaţie a a cu medicul personal al – Abraham Schechter. “Lenuța lui Briceag” ar fi de de zile, 1973, condiţii suspecte, Adevărul.ro. Eftimie Iliescu, unchiul lui Iliescu, Ursu, coordonator al al României, Ceauşescu, fratele PCR, fac lunga listă de amanţi pe fosta Primă Doamnă a i-ar fi avut.

De asemenea, mulţi o cunoşteau pe aceasta au nu obişnuia poarte intimă, a “Păsărica”.

Obsesia a Ceauşescu

Mai mult, se spune adora îşi colegii sau personalităţi ipostaze inime. Elena Ceauşescu ordona agenţilor nomenclaturiştilor şi de amor. povesteşte Tovarăşa asculta o cu actriţa Andrei, soţia lui Ştefan Andrei, fostul ministru al Externe.

“Pe la mijlocul ’70, a dragoste. Câteva târziu, i-am pus un magnetofon pe birou, nu se sătura înregistrarea. Curva dracului, a respirând greu. Ascult-o, dragă, şuieră limbii şi începe-apoi ca hiena, de-ţi timpanele”, a dezvăluit acesta.

About BoTposter

Check Also

Marcel Ciolacul, lovitură sub centură lui Orban. Ce a spus despre el îi poate aduce multe voturi PSD-ului

Joi, în cadrul unei conferințe de presă, Marcel Ciolacu i-a dat o lovitură sub centură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *