Breaking News
Home / Tehnologie / Darren Cahill, anunț de ultima oră despre viitorul Simonei Halep! Ce se întâmplă la începutul lui 2021

Darren Cahill, anunț de ultima oră despre viitorul Simonei Halep! Ce se întâmplă la începutul lui 2021

Simona Halep a 2020 de la lunii octombrie, eliminarea de la Garros. A un an jucătoarea a evoluat turnee. Dintre a 3! Dar prestația de la a dezamăgitoare, o neașteptată 4, cu Swiatek. și-a reluat pregătirile 2021, foarte incertitudini. Chiar a va merge se crea de siguranță de antrenament. Mai exact, o bulă ca la New York, la antrenamente.

Simona a la Open 2020, învinsă de Muguruza

Darren omul poate ofere Simonei Halep cele precise informații de ce se va întâmpla Australia. Iar primele vești bune, condițiile pe le Halep. Antrenorul româncei a de se competițiile de la Sydney Brisbane. Pentru a se muta la Melbourne, de Open. Așa s-a SUA, cu disputare Open la New York.

Simona cele titrate activitate

„Se va întâmpla ca la New York. Trebuie te 24 de primești un negativ, mergi la centrul de tenis. Practic, într-o bulă. Tennis bulă cu Guvernul. Problema de tenis are Brisbane, Sydney, Melbourne.

Logistic nu poate fi o bulă. va fi aici va sezonul. Gândiți-vă se închid granițele Brisbane, ce fac jucătorii?”, a la Sen Radio.

Ediția 2021 a Open pe 18 ianuarie, ca participe foarte mari. În 2020, a la Melbourne, eliminată de Muguruza. Cea a româncei la Open a 2018, fața Carolinei Wosniacki.

About BoTposter

Check Also

Horoscop 6 decembrie 2020. Ce îți rezervă astrele în ziua alegerilor

Horoscop 6 decembrie 2020. Ca în fiecare zi, astrele vin cu surprize noi pentru nativii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *