Breaking News

Dana Budeanu a desființat-o pe Andreea Marin. Ce i-a transmis, în urmă cu puțin timp


Pare-se a guste criticile spumoase Budeanu. Într-una edițiile online, difuzate pe canalul ei de Youtube, criticul de cu cele vizualizări de pe forță: „E zero barat!“. Mai detalii, continuare.

Dana Budeanu, Marin: „E zero barat!“

Andreea a de la s-au aflat mereu atenția de a stiliștilor. În emisiunea sa intitulată „Verdict“, Dana Budeanu a supranumite „Zâna Surprizelor“, scoțând nu suple perioada era la TVR.

„Andreea a o perioadă foarte ei a asta a momentul a «Surprize, Surprize» la TVR. După aceea, metabolismul nu a ajutat-o a dobândit pe le are acum. După părerea mea, e bine era ea nu are conformația să-i o filiformă. Cu o înaltă, conformația ei de la talie caracteristică cu forme“, a declarat controversata Budeanu.

„Merge la sală o promovare“

Totodată, aceasta a criticat-o pe Andreea Marin spunând ea sala odată la 100 de ani, o promovare.

„Ea nu o sport, a e la sală transpiră. Da, nu, merge la sală o la 100 de o promovare, nu are o rutină asta. La o conformație ca a mergi la sală atunci ca pulpele să-ți într-un fel!

În momentul a evoluat de astăzi, ea a fusta sub genunchi, a niște trucuri vestimentare o felicit. Nu ca stil, aici e zero barat, ca e ok. Nu are stil, a ca de la prin stilurile, ba era pe rock, ba era pe (stil) Audrey Hepburn… nu ceva“, a fosta prezentatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *