Breaking News
Home / Tehnologie / Dan Negru, reacție uluitoare la adresa lui Dan Bittman. Nimeni nu se aștepta să zică asta

Dan Negru, reacție uluitoare la adresa lui Dan Bittman. Nimeni nu se aștepta să zică asta

Dan Negru și-a părerea cu la lui de COVID-19. 1 spune marii artiști rock au mereu opinii controversate, cu precizarea nu ia apărarea cântărețului, nu se contra lui.

Reacția lui Negru controversatele declarații făcute de pandemie: „Rock-ul a mereu opinii. Showbiz-ul e opinii”

Dan a un interviu pentru Gândul unde s-a declarat cu la de autoritățile România cu cazuri de COVID-19, numărul cu noul ”scos burtă”, se fac. El a că, situația se va infecta, se va trata cu aspirină, precum un amic Americii. Artistul a declarat nu dorește pandemie.

„Da. (n.r. – de cazuri de COVID-19) e burtă. Testări se fac, acelea. În primul e starea asta se de drăcii licitație e e liniștită. Unii acasă, o salariu.

Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un a o săptămână casă, s-a de Covid cu aspirină i-a trecut. Tuturor ne e teamă, s-a un invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o pe clanță o chestie ca o iau. spăl pe mâini, am învățat.

Am gura spurcată orice. Să mor eu de Covid, Dumnezeu. Chiar nu trăiesc degradante. Nu se poate ceva, mult. Trebuiau făcute adevărate, pline de echipamente. Dacă dați banii”, lui Bittman.

„Postarea asta nu e pro sau contra Bitman! E «mânuţele in aer»….”

Dan Negru și-a părerea pe de cu la artistului. 1 marii soliști rock au mereu opinii controversate, e de părere de artiști ”fără opinii”, sau rele. Acesta a nu s-a poziționat de lui Bittman, contra lui.

„Rockul a mereu opinii! Bune, proaste, nu contează… Pentru a o opinie, «God The Queen»a lui Sex Pistols a de însăşi bastionul libertăţii: BBC! Nu mi-aş U2, Dylan, Stones, Beatlesii, opinii. Despre asta e rockul! Pe lui Hetfield de la : «Trăiesc, nu exist» şi declaraţiile lui au breaking news-uri.

Madonna a pus pe a in vară pe o a conspiraţiei de şi Annie Lennox de la Eurythmics i-a o polemică in american. Unii cred, alţii nu! Ştiu, e ligă, uitaţi-vă atunci la showbiz de noi, de opinii: ungurii au rock-politice (Karpatia e şi Slovacia), sârbii cu Bora Dordevic de la Riblija Corba sau cu Bijelo Dugme au stârnit controverse sociale.

Showbizul e opinii. E şi «mânuţele in aer». Aşa Annie Lennox sau au contrazis-o pe Madonna, aşa showbiz-ul nu a vreo părere Bittman. sau contra. Pentru showbiz-ul e «hai, mânuţele in aer». asta nu e pro sau contra Bitman! E «mânuţele in aer»….”, a Negru pe sa de Facebook.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *