Breaking News
Home / Stiri Online / Curtea de Apel București urmează să dea astăzi sentința DEFINITIVĂ în dosarul care a răscolit lumea medicală

Curtea de Apel București urmează să dea astăzi sentința DEFINITIVĂ în dosarul care a răscolit lumea medicală


La 5 de la Colectiv, magistrații de da dosarul dezinfectanților aflați țară ce răniții au internați. de va azi, cel probabil, decizia definitivă cazul ce dilua dezinfectanții a ei. Judecătoarele Lucreția Postelnicu Ciolcă au pronunțare cu bine de o au amânat-o de ori.

Pe 30 ianuarie 2019, directorul general Flori a condamnată, primă instanță, la București, 3 de închisoare. Leva, directorul de producție, a 3 8 de închisoare. S.C. Hexi Pharma Co S.R.L. a trimisă judecată sub a 340 de infracţiuni de înşelăciune, 7 cu consecinţe de grave, a de uz de (61 acte materiale), precum şi participaţie improprie la infracţiunea de bolilor.

“În perioada 1 2010 – 16 2016, inculpata S.C. CO S.R.L. a reprezentanţii a 340 de unităţi prin ca adevărată a calităţi proprii, la concentraţia substanţelor active şi la eficienţa biocidă, precum şi prin utilizarea de constând etichete şi ce de conformitate nereale, determinându-i acest de achiziţie de şi pricinuindu-le o pagubă”, se rechizitoriul procurorilor.

 

About BoTposter

Check Also

”Legile Puterii” | Cătălin Predoiu: 194 de deținuți din penitenciarele din țară au Covid-19

”Data primei îmbolnăviri, primul deținut pozitiv a fost pe 26 septembrie 2020. Timp de zece …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *