Breaking News

Cumpenele din viață în funcție de cifra destinului. Avertizarea lansată de Mihai Voropchievici

Cum se calculează cifra de destin: Se data sub numerică (inclusiv luna, va fi un 1 12), se cele numere. Se adună, apoi, cifrele acest număr.

Dacă un cifre, se repetă operația, se un dintr-o cifră sau 11 22 (numere superioare).

Cifra 1: cifra liderilor, a poruncitor, mândria exagerată poate distrugă. Ce ei executat. În momentul nu au de a renunța într-o foarte rea, de sănătate, intervin tensiuni. lui de greutate, mereu nu au mănânce.

Cifra 2: firi sensibile. Sunt empatici, sociabili, ușor influențabili. Trebuie persoane. Sunt de jur. Depresia de risc.

Cifra 3: guralivi, ce scapă spațiu traiască consecințele lor. Așa dușmani. Modul poate deranja tău. Poți rupe relații cauză. Provoci ușor suferință.

Cifra 4: caută căi de a se răzbuna. poate rău, la tendința de a resentimente. Devii un butoi cu de a nu te macină. Cumpăna ta e cercul vicios al răzbunării.

Cifra 5: trăiesc haotic, nu au o programare, trăiesc de pe o zi pe alta. Toate cumpenele se leagă de ce sentimentală. Sunt pe fugă permanență declarația de e mereu pe fugă.

Cifra 6: le e foarte ia decizii, se pe sentimente nu pe rațiune. Pot probelme cauză. Dorind pe lor, se altora. Pot fi de egoiști. Trebuie ai grijă de tine.

Cifra 7: solitudine. E cu părerile lui, introvertiți suspcioși. sentimente de disconfort. Fără relațiile cu un băutut de vânt. Nu se însingureze.

Cifra 8:. pe parcursul nu încăpățnați, orolioși, nerăbdători. Are dorința de a fi mereu lider. poate tensiuni complicații viață

Cifra 9: nu realiști. Sunt visători împlinească visele.  Graba utopia le niște cumpene neplătucute asta e pe fericirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *