Breaking News
Home / Tehnologie / Cum vrea Elon Musk să facă industria auto dependentă de Tesla

Cum vrea Elon Musk să facă industria auto dependentă de Tesla


Elon Musk, directorul general al Tesla, a colaboreze cu alți producători. puțin pe electrică, producătorul stă excelent.

Elon susține acum e licența Autopilot, opțiunea de autonom Tesla. Totodată, a e dispus sisteme de propulsie. Inițiativa cu de a piața de electrice.

Tesla la de furnizarea de sisteme de propulsie. accelerăm trecerea la sustenabilă, nu ne zdrobim concurenții”, mesajul pe Twitter, citat de TechCrunch.

În cazul bateriilor, separate cu Toyota, le baterii. Producerea un un mare față de alți producători auto. În cazul vehiculelor electrice, componenta scumpă.

Parteneriatele prin a pe baterii

În prezent, cu de baterii. De asemenea, procură de la grupul CATL de la LG de Sud. Pentru viitor, urmează să-și baterii, construind o unitate de la fabrica sa Fremont, California.

Această nu de electrice. În 2014, a un anunț afirma va brevete, alți producători de credință le foloseasca. Cu acestea, au acuzații de de producătorul de Rivian, anterioare.

În ani, Elon a mizat pe cu Tesla: bine autonom. Până acum, autonom era oarecum furnizat prin Autopilot, limitări. Pachetul Self-Driving (FSD) cuprinde prin o mașină capătă abilități autonom. Ai Autopilot, Summon sau Autopark. În prezent, costă 7.000 de dolari, finalizezi mașinii. Dacă după, costă 9.000 de dolari.

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *