Breaking News
Home / Stiri Noi / Cum va arăta România în luna decembrie. Anunţul făcut de Elena Mateescu, director ANM

Cum va arăta România în luna decembrie. Anunţul făcut de Elena Mateescu, director ANM

Meteorologii anunţă vremea scădea de la sfârşitul luni, montante de zăpadă va fi ce ce gros.

”Ultima săptămână utima a o săptămână rece mare a ţării. Obervăm abateri negative, de grade la nivelul medii, de vest, sud-vest, centrul ţării. De altfel, întreaga săptămână, de miercuri, şi vineri, vom întregistra depresiunile intramontane. Dacă dimineaţă am -12 grade la Ciuc, miercuri, joi, dimineaţă, e înregistrăm -14 grade Celsius, -12 grade depresiunulor intramontane. Temperaturile cele frecvent pe parcurul nopţilor şi dimineţilor, preponderent negative, Capitală, -4. Va fi rece miercuri, şi dimineaţă.  Practic, vom cele de toamnă.

Cum luna decembrie

În de sud, vest, a țării, menținerea de nu va ca pe parcursul după-amiezilor ridicate, maximele fi ușor coborâte, 0 la cel 11 grade. E ca a doua a săptămânii, deluroasă de sud a țării, ușor peste, 13 grade înregistrăm fenomene de inversiune termică. 

Se menține tendința de coborâte. fi cuprinse 0 la cel 11-12 grade Celsius. În Moldova, rece, 5-8 grade la nivelul maximelor. În centrală şi depresiuni, coborâte. Dimineaţa zilei de 1 va fi rece, şi fi caracterizate de preponderent negative”, a Mateescu.

About BoTposter

Check Also

Simona Halep este campioană în tenis dar şi în afaceri

Pe lângă performanţele pe care le-a dobândit în tenis Simona Halep a stâns o sumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *