Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Cum şi cât se fierb corect ouăle moi şi ouăle tari. Greşeala pe care o fac toate gospodinele 

Cum şi cât se fierb corect ouăle moi şi ouăle tari. Greşeala pe care o fac toate gospodinele 


Metodă de moi, medii sau tari aceeaşi, timpul de diferă. Înainte de a descrie metoda, iată cele greşeli de a ouălor fierte:

1. Nu la fierbere de a ouăle; ou apă schimbă temperatura oului şi poate la crăparea acestuia.

2. Nu fierbeţi mult. Aşa a menţionat sus, acest poate la înverzirea gălbenuşului.

Metodă fierberea ouălor

1. într-un de încăpător acestea într-un strat, deci nu aveţi altul. Adăugaţi apă le acoperiţi.

2. apă la şi de ce bule pe apei şi se mişcă uşor, opriţi focul, acoperiţi şi cronometraţi.

3. Dacă vreţi moi, le lăsaţi oală 3 minute; vreţi tari, le lăsaţi 12-15 minute.

4. Scoateţi şi lăsaţi-le apă rece, puţin vreţi le consumaţi calde, le veţi reci.

“Timpul de gătit” de se la timpul se află oală acoperită.

Ou – 3 minute
Gălbenuşul oului un gros; albuşul mare solid, cu apropiere de centru

Ou fiert-mediu – 12 minute
Albuşul ferm, nu uscat, gălbenuşul nu umed, uscat.

Ou – 15 minute
Gălbenuşul nu deloc umed, albuşul tot, a consistenţă de cauciuc.

About BoTposter

Check Also

Orban minte, nu beneficiez de pensie specială. Și la finalul primului mandat am demisionat

“Am o rugămite către Ludovic Orban, cel puțin în spațiul public să nu mai iasă cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *