Breaking News

Cum să prepari cea mai aromată cafea: trucuri și idei (P)


Totuși, de împărtășesc aceeași dilemă: o pregatesc sau o la bar? Un espresso la are lui, însă, câteva trucuri secrete, te bucuri, de acasă, de o aromată.

1. Depozitează de corespunzător

Boabele de prăjite nu fi a-și parfumul. În plus, cafea, cu atenție, condițiile de depozitare mucegai. Boabele de culoare uniforme, aroma prăjită de intensă. În ideal, rumenite de șapte zile. Dacă utiliza, congelator.

2. Macină fin

Cea râșnite. Pentru a prepara o aromată, cu o densă, ai de cele măcinări. Imediat ce ai râșnit, esențial sigilezi posibil. obține, astfel, o inegalabilă prin aroma sa seducătoare deosebit.

3. Atenție la apă

O de pe o folosești. Pentru espressoare de superioară, de anumiți parametri. O extracție corespunzătoare a cafelei presupune prezența mineralelor, lipsa s-ar un aspru. De aceea, nu indicată de la distilată.

4. Alege de calitate 

Folosirea apei de importantă, ai de o de calitate. De unde o cumpăra? Acum, nu ar trebui întâmpini dificultăți, fiindcă o gamă largă de o gamă ce ce largă, cele specializate. Pe logo-ul producătorului, un pachet de ar să-ți ofere informații data de prăjire. 

Ba atât, preferă comande le prăjească acasă, controlând, astfel, proces.

5. Adaugă cafea

Este un de de știință. Pentru a intensifica aroma cafelei, 2-3 cristale de sare. Oricât de şi de ar părea, de se va neobservată la gust. 

6. Nu te grăbi

Cuvântul „espresso” rapid. Paradoxal, o va neplăcut, acru sau amar. Este un respect, de încet, la o potrivită. 

Învață te de „ceremonia” a cafelei, transform-o artă atunci rezultatul va fi ideal. Oaspeții tăi admira de pregătire cafelei tale. 

7. De ce zahăr? 

Unora le dulce, alții preferă al amare. Indiferent de preferință, motive utilizarea zahărului niciunul nu are cu dulceața acesteia. de inițial de a cafelei, vei evita nevoia de a-l se dizolvă ceașcă. Zahărul un al căldurii, prezența acestuia reducând temperatura produsului final. De asemenea, influențează cafelei. Aceasta va dobândi o lucioasă de durată. 

Așadar, acasă, are ei. câteva de te ajută o aromată, de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *