Breaking News
Home / Tehnologie / Cum s-a pregătit Ianis Hagi pentru meciul cu Norvegia. Fiul “Regelui” a dat din casă: la ce metodă apelează

Cum s-a pregătit Ianis Hagi pentru meciul cu Norvegia. Fiul “Regelui” a dat din casă: la ce metodă apelează

Naționala a o mare fața Islandei, joi, 1-2, Euro 2020 (n.r. – competiție și-a păstrat oficială, deși a 2021). a a doua, „tricolorii” au forțeze o revenire, pe au pus-o nu a suficientă. Componenții lotului reprezentative nu au de lamentări.

Ianis avertizează: „Echipa tehnică, deși au masivi”

Un se duminică, fața Norvegiei, Națiunilor. Competiție poate prezența la Campionatul Mondial 2020. au bine, cu patru primele etape, grupei. a dezvăluit mentalitatea prin concentrarea partida de la Oslo.

„Eu am învăţat un 90 de minute, am bine Naţiunilor, suntem pe primul şi acolo. Cred toţi ne-am câştigăm, şi a un slab, fotbal şi înfrângerile o zi, acum ne gândim la meciul de duminică”, a declarat la conferința de cu Norvegia.

Rădoi a eșecul Islanda. De ce nu a România, de fapt" width="1060" height="636" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Mirel-Rădoi-a-spus-adevărul-despre-eșecul-din-Islanda.-De-ce-nu-a-câștigat-România-de-fapt-2.jpg 1060w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Mirel-Rădoi-a-spus-adevărul-despre-eșecul-din-Islanda.-De-ce-nu-a-câștigat-România-de-fapt-2-1024x614.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Mirel-Rădoi-a-spus-adevărul-despre-eșecul-din-Islanda.-De-ce-nu-a-câștigat-România-de-fapt-2-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1060px) 100vw, 1060px"/>
Mirel și-a ”mea culpa” eșecul calificării

Norvegia – se duminică, de la 19:00, la Oslo. Pentru ca miercuri, 14 octombrie, „tricolorii” un de foc. Austriei, pe teren. Astfel are partide foarte puțin de o săptămână. Prima, contra Islande, importantă, a lamentabil.

„Norvegia e o tehnică, are masivi. În față foarte tehnici, nu vorbim Haaland. Ei au o puternică. La randul nostru, diferența”, a Ianis Hagi.

 

 

About BoTposter

Check Also

Drama pe care Raluca Bădulescu o trăiește de aproape 1 an: ”Asta nu este viaţă”

Deşi este una dintre cele mai îndrăgite şi pline de energie prezenţe de pe micul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *