Breaking News
Home / Tehnologie / Cum prepari pelmeni, cea mai populară mâncare din Rusia pe care toți o vor

Cum prepari pelmeni, cea mai populară mâncare din Rusia pe care toți o vor

Dacă nu ai ce pregăteşti dragi, atunci poţi mâncare Rusia. Uşor de făcut, de mare efect, reţeta de pe o vei sigur cu cele de mâncare. pelmeni!

Aceasta mâncare Rusia

Se la de stradă, de făcut, ieftini, delicioşi. Aşadar, de ce nu i-ai şi tu?! În Rusia, (pelneani: pel – ureche, neani – aluat) se spune mâncarea burlacilor, o îndrăgesc şi pretenţioşi copii.

Originari Siberia, pelmenii se cu smântână sau cu un oţet şi piper şi fi congelaţi a-i de ai poftă, şi nu şi sau de gătit. În România, aceştia fi numiţi colţunaşi, ruşii nu compoziţie, ci carne.

Cum sau colţunaşi cu carne

Acum ai aflat ei, nu îţi cu reţete şi notezi ingredientele a prepara pelmeni.

Pentru umplutura ai de:

  • 250 g de vită
  • 250 g de porc
  • 2 cepe, tocate fin sau prin răzătoare
  • 2-3 usturoi, pisaţi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 2 linguri unt
  • smântână (pentru servit)
  • pătrunjel (pentru servit)
mai de mâncare Rusia" width="1024" height="695" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cum-prepari-pelmeni-cea-mai-populara-mancare-din-Rusia-pe-care-toti-o-vor-2-1024x695.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cum-prepari-pelmeni-cea-mai-populara-mancare-din-Rusia-pe-care-toti-o-vor-2-768x522.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cum-prepari-pelmeni-cea-mai-populara-mancare-din-Rusia-pe-care-toti-o-vor-2.jpg 1200w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Pelmeni, cel de mâncare Rusia

Ingrediente aluat:

  • 3 făină
  • 1 cană apă rece
  • 2 linguri ulei
  • Sare

Mod de pelmeni

Prima oară frământam aluatul amestecând ingredientele într-un bol mare. După minute, acoperim şi lăsăm aluatul se odihnească. Între timp, ne de umplutură. Carnea tocată, ceapă, usturoiul, şi piperul se amestecă bine.

Aluatul se patru şi se într-o subţire. Decupăm cu sau al special cercuri şi o linguriţă de umplutură. Marginile se împăturesc şi se sigilează apăsând bine. Pelmenii se aşază pe o înfăinată bine apă clocotită.

Într-o oală mare cu apă adaugăm puţină sare şi foile de dafin. Când fierbe, colţunaşii ruseşti cu palete. Când aceştia se la suprafaţă lasăm 5 minute, se şi adăugăm untul. Se cu şi tocat. Poftă bună!

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *