Breaking News
Home / Tehnologie / Cum pot fi ținuți minorii departe de conținutul pentru adulți de pe internet

Cum pot fi ținuți minorii departe de conținutul pentru adulți de pe internet


În Germania, autoritățile forțeze furnizorii de de site-urile majore cu pornografic nu implementează sisteme de verificare a vârstei.

Potrivit Motherboard, autoritățile de germane – într-un efort de directorul Autorității de de (LMA) de Nord-Westfalia, Tobias Schmid –sunt de a forța telecomunicațiile precum impună blocaje site-urilor precum Pornhub YouPorn.

Sistemul esență un de a internetului, traducând domeniilor adrese IP, pe web. Blocarea DNS a ar de site-ului într-un la pagină.

Sistemul nu infailibil sau la adolescenți

Ar fi de-a ca germani se de la aceste un sau descărcând un plugin browser.

De asemenea, ar o privată (un VPN), o punte de pe un parte, ce ar un dintr-o țară. Sau adresa IP la a fi prin DNS.

Potrivit Motherboard, autoritățile de germane vizează, de asemenea, câteva cele site-uri de pe web, ce ar un puțin cunoscut, a întâmpina probleme.

Preocuparea a de “practicile sexuale anormale”, ca acest de nu fi pe de de site-uri web.

O a Britanie, unde au inclus lipsa a vârstelor – cu propuneri, vârstelor cu text, necesitatea confirmării de credit, fluxurilor de pe sociale delegarea oficiilor poștale sarcina de a coduri de pe site-uri web.

Într-o albă, autoritățile de au planul ar la un “mediu de fragmentat”. de clasificare a filmelor, a cu planului, a sau puțin neputincios adolescenții site-urile.

“Protejarea minorilor de conținutul o pozitivă. Și pe ar trebui ia considerare”, a declarat Hawkins, xHamsters. Dar ce se aici este, schimb, o de a cenzura câțiva ai adulți, nesupravegheate de site-uri mici. Ni s-a selectiv restricționăm prin de verificare a vârstei. În acest caz, ar un gratuit, nu AV”.

About BoTposter

Check Also

Cum scoți petele de apă de pe mobilă. Ingredientele care elimină cercurile albe instant!

Petele albe pot să apară și dacă apa sau aburul vin în contact cu suprafața …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *