Breaking News
Home / Tehnologie / cum îți comanzi direct la Glovo gaze și energie electrică

cum îți comanzi direct la Glovo gaze și energie electrică


În perioada pandemiei, serviciile care-ți livrează la ușă au de câștigat. Comenzile au creștere, asta foarte acasă. Dar nu te-ai fi așteptat, exemplu, comanda prin electrică.

Un de curent electric a cu o ofertă inedită și-ți electrică. Evident acestea nu vin propriu-zis la ușa ta. E vorba de vouchere ce-ți prin de la Restart Energy, un de naturale.

Acesta a o ofertă inedită România.

Ai la dispoziție vouchere de fi direct prin Glovo.

Gaze prin Glovo

Restart Energy susține limitată – exact 500 la număr, de 100 kWh, 200 kWh, 300 kWh 500 kWh.De asmenea, 500 de vouchere de naturale, de 500 kWh, 1 MWh 5 MWh, fi ușor, birocrație cu 30% ieftin, incluse, furnizorului.

Mai atât, furnizorul cu un de 50 kWh la semnarea contractului cu un kit de COVID-19, trimis cu factură.

Tot virusului, compania donează o profitul 2020 Asociației de Infecțioase “Victor Babeș” Timișoara, compania.

“Restart Energy, de pe piața liberă, a dorinţa de a bazele transparente de furnizare, clienţilor şi la un preţ preferenţial, de calitate, pe clienților, birocraţie. Satisfacţia al companiei, care, pe competitive, are ca misiune ofere plăcută experiență de furnizare”, se comunicat. “Nu nicio că, 21, rapid, ușor intuitiv. Noi am fost, dintotdeauna, o companie cu intuitive pe nevoia clientului ne promisiunea de a plăcută experiență de furnizare, 100% digitală. Mai acum, pandemic, dorim alături de pe canalele le grijile de pe cap. furnizorului de ar trebui un la de ușor ca o prin Glovo”, a  declarat Domuța, Restart Energy.

About BoTposter

Check Also

Adi Minune a ajuns la DIICOT. Ce se întâmplă în aceste momente cu el

Cântărețul de manele Adrian Simionescu, cunoscut ca Adi Minune, a ajuns, joi, la DIICOT, într-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *