Breaking News
Home / Tehnologie / Cum folosești iPhone-ul ca lanternă, cu o atingere pe spatele carcasei în iOS 14

Cum folosești iPhone-ul ca lanternă, cu o atingere pe spatele carcasei în iOS 14

Printre funcționalitățile incluse 14, ți-a asociezi acțiuni duble sau triple pe iPhone-ului dotare.

Dacă de cu experiență, funcția de lanternă s-ar destul de tine. Este de de zi cu zi, de la au inclus-o de al telefonului, stânga camerei. Pentru situația nu merge foarte bine ecranul, ai sau, simplu, rapid, o printr-o pe terminalului.

În acest scop, un intitulat Scurtături sau Shortcuts. În timp, vital utilizezi un iDevice cu 14. Altfel, nu ai la funcție. De asemenea, nu merge nu ai un ani, 8 sau nou. Ca referință, a o pe carcasei, accelerometrul telefon.

Trecând detaliile de fond, pentru crea o pornească să-ți oprească lanterna, Shortcuts sau Scurtături. Trage de a la căutare Scurtături. Accesează primul rezultat apasă pe + dreapta al noii a crea o nouă. Asociază un scurtăturii printr-o de Scurtătură Nouă (New Shortcut). Eu am Aprinde lanterna.

Apasă pe Add Action sau Adaugă acțiune. Caută primul rezultat. Apasă pe Pornește de Comută, ca lanterna, nu o prin pe spate. Apasă pe Înainte sau Gata (Done) dreapta sus. Scurtătura ar trebui să-ți apară într-o listă aplicația Scurtături.

Pentru a o ți-ai propus, Configurări la Accesibilitate fă un tap pe Atingere. La noii liste de opțiuni Apăsare spate. un tap pe Apăsare sau Apăsare triplă. Parcurge la capăt ”aprinde lanterna” sau ai scurtăturii tale. Modificările ar trebui real. Ieși al fă un tap pe spate. Ar trebui ta scurtătură. Cu un tap ar trebui o opri.

scurtatura lanterna

About BoTposter

Check Also

Cum faci acasă cea mai bună banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alături de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *