Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cum faci poze mai bune cu iPhone și profiți de funcțiile noi din iOS 14

Cum faci poze mai bune cu iPhone și profiți de funcțiile noi din iOS 14

Lansat de curând, 14 cu o de de captură. Din acest motiv, ar fi bine le ai vedere, poze cu iPhone.

Multe de iOS 14 evidente, altele, puțin. Mai vorba de imortalizarea sau clipuri video, adiționale ascunse swipe-uri sau plus.

Aici acest tutorial. Multe funcții poate nu-ți fi permanență, le vezi o dată, s-ar să-ți minte. Astfel, le apelez cazul fotografie. oricum cele aplicații de captură. Acum, a și, utilă.

Un are de 14

Performanța brută a de captură a crescut semnificativ, ai un iPhone 2 ani. Cei de la pe de imortalizare al imagini cu 90% rapid, acum imortaliza patru la rezoluție pe secundă. cu 25% mic, optimizarea o fotografie cu 15% rapidă.

Tot vizavi de viteză, camera de la a la identificat conținutul codurilor QR. Pe viteză, o treabă la ”înțeles” codurile mici, sau nu se foarte bine.

Pentru a profita de de Apple 14, ai de un Xr, Xs, 11 sau 11 Pro. În cazul X, de exemplu, ar trebui nu vezi foarte pe le detalia jos. discrepanțe are cu terminalele recente.

Camera 14 te ajută cu un iPhone

iphone 11 ios 14 camera
iOS 14 – parametri captură cu un swipe sus

De mulți ajusta expunerea pe sau fixa punctul de focus. Procesul implica degetul pe câteva niște swipe-uri nu foarte precise sau jos.

Din ineficienței sau de precizie a acelui sistem, acum ai la niște parametrii de captură desprinși parcă dintr-o cameră profesională. Este un swipe ai camera pe vei de sus, pe ajustării zoom-ului, era înainte.

Pentru modificarea expunerii, apasă pe + – într-un dreapta fă un swipe stânga sau dreapta, de de pe ți-o cadru. În timp, un tap oriunde cadru, parametrii de definiți anterior.

Ca un detaliu interesant, ținută cadrul de captură sau pe termen lung, Configurări, la Camera, Menținere configurări Ajustare Expunere. În ordine de idei, scena pe o imortalizezi, iPhone-ul va adapteze la condițiile de sau artificială cadru.

iphone 11 ios 14 camera 2
iOS 14 – parametrii captură, rezoluție, FPS

Setările Camera 14 utile

iphone 11 ios 14 camera 3
iOS 14 – de captură Configurări – Camera

În de Configurări de la iPhone, la Camera, o de utile. De exemplu, Prioritate fotografiere rapidă. Cu opțiune, succesive, la rafală. Calitatea s-ar mică, câștigi de a imortaliza pe le-ai fi pierdut. Dintr-un punct de vedere, te un de de captură de pe o cameră tradițională. Această de Xs, Xr, 11 11 Pro.

Tot Configurări, modifica un detaliu ține de captura selfie-urilor. Dacă bifezi Oglindire cameră frontală, te vei ca atunci o poză. că, de exemplu, nu-ți scrisul de pe tricou. Cu debifată, de pe se înțelege. În situația clipuri pe sau imortalizate cu camera față nu se ce ai mână, pe sau tricou, aici umbli.

Pentru momentele te corect, Caroiaj configurări. Din acel moment, vei pe ținte pe le suprapui a stabiliza o scenă. Respectiva cu de la o de câteva secunde. Ca referință, de noapte, un trepied sau fixezi pe o suprafață plană. sau Modul de pe 11.

Pe iPhone-urile vechi, de pe cameră declanșează o captură rafală. Pe iPhone-urile doi declanșează scurt, QuickTake. Pentru situația se rafala, Configurări opțiunea ”Utilizarea rafală”, se poate captura de de sus. Cu activă, pe foto, o filmare cu de pe perioada capturii.

Sari cu 14, pe iPhone

iphone 11 ios 14 camera 4
iOS 14 – captură precisă

Pentru a nu important, la dispoziție QuickTake. era inițial pe 11, acum a pe Xr, respectiv Xs. Ideea de simplă, ai foto, la un de de captură centrul dreapta. Dacă imortalizarea de câteva video, ține pe de captură, de el dreapta.

Vei cronometrul de a ca o adițională a filmezi. În poze timpul filmării, dreapta.

About BoTposter

Check Also

Pericolul uriaș care pândește acum Parisul. Cum se pregătește Franța pentru un nou lockdown

Situația disperată a Franței depășește limitele imaginației. În contextul exploziei de cazuri de COVID-19, președintele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *