Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cum au apărut Traian Băsescu și iubitul Elenei Udrea, în ziua votului. Nimeni nu se aștepta la asta, chiar azi

Cum au apărut Traian Băsescu și iubitul Elenei Udrea, în ziua votului. Nimeni nu se aștepta la asta, chiar azi

Peste 18 de așteptați la a-și primarii, consilierii de Consiliu Județean. În total, 43.000 de funcții la la de astăzi, la 21:00. Printre au votat au se numără Băsescu.

Cum au Udrea, ziua votului

Traian satăzi, PMP, la un al de al Capitalei. Lupta se acsta 17 candidați la aceeași funcție. Ceea ce a astăzi, nu a prezența sa la urna de vot, ci cu cine s-a prezentat. a voteze cu altul, sale protejate, Elena Udrea. Aceasta s-a de pe de socializare, anunțându-și opțiunea de vot. Ea declara pe de facebook că:

apărut Udrea, ziua votului. Nimeni nu se aștepta la asta, azi" width="1020" height="759" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Cum-au-apărut-Traian-Băsescu-și-iubitul-Elenei-Udrea-în-ziua-votului.-Nimeni-nu-se-aștepta-la-asta-chiar-azi.jpg 1020w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Cum-au-apărut-Traian-Băsescu-și-iubitul-Elenei-Udrea-în-ziua-votului.-Nimeni-nu-se-aștepta-la-asta-chiar-azi-768x571.jpg 768w" sizes="(max-width: 1020px) 100vw, 1020px"/>
Traian la vot

”Am votat, gata! Ce sa inca o data, a cata oara in 20 de ani🤔, cu cel bun! Si ce sansa Bucuresti si Romania! P.S. Am votul “pe vechi”. M-am saturat de tampenia asta, de 30 de incoace, sa votam “noul”. Nou nu inseamna neaparat si bun. Dimpotriva, s-a ca ce-i e ce in ce si corupt…”, ascris Elena pe facebook.

Nimeni nu se aștepta la asta, azi

Nimeni nu se aștepta ca apară la secția de vot cu Udrea, ținând de doi nu relații bune. În afară de acesta, fostul a de soția sa, Băsescu. La ieșirea secția de votare, optimist, a o declarație presei, a declarat că:

„Am votat, bucureştenii reuşi vot util ei. Deocamdată, i-au un vot util partide. Eu un vot util ei, pe cel poate Bucureşti. Le doresc o zi bucureştenilor”, a declarat Băsescu, la de la urne, potrivit Agerpres.

Rămâne vedem rezultatul al acestor alegeri locale, 21:00, va da preliminare.

La la acest material, în București procentul de 32.05%, la 19:05. La național prezența la vot 41.9%, BEC.

 

About BoTposter

Check Also

Raed Arafat, replică dură pentru primul medic care a dezvăluit că trebuie să “aleagă pe cine duce la Terapie Intensivă”. Ce i-a transmis șeful DSU

Pandemia de COVID-19 a creat disperare în rândul medicilor și al autoritățile. Indiferent de perspectiva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *