Breaking News
Home / Stiri IT / Cum arată telefoanele cele cele mai ciudate pe care le-a lansat Nokia de-a lungul istoriei sale

Cum arată telefoanele cele cele mai ciudate pe care le-a lansat Nokia de-a lungul istoriei sale

Nokia acum drept cele mobile. Chiar salte au un succes piață au acum bine de 15 ani, mulți utilizatori. De altfel, sub nu sunt deloc rele, țintind un de o experiență „curată”. au cele neconvenționale pe le-a de-a timpului. Nu vorbim aici de succes precum 3310 sau N, ci pe nu foarte mulți le-au cumpărat, motive evidente: ciudate.

10. 9 PureView

Unul cele smartphone-uri Nokia cele de acum. Dezvoltat de Global sub Nokia, 9 a ce de nu încercase la momentul apariției. a dezvolte alături de compania Light un cu cinci pe spate. Diferența față de abordări a a capta informație o fotografie, ofere de obiective. Rezultatele la au dezamăgitoare, niciunul nefiind stabilizat, a sub așteptări.

Nokia 9 PureView

Totuși, acest cele de camere, ca un de pe telefonului. Ba mulți s-au de pe le atacuri de panică tripofobiei. Cei de fobie au cu sau negre alăturate. Se presupune aproximativ 16% populația de afecțiune.

9. 9000 Communicator

Putem spune 9000 Communicator a un cu ca de un de dispozitiv. Lansat 1996, era primele o tastatură QWERTY completă, diferite.

nokia 9000 communicator

La exterior, aveai un de feature standard, la de bază, la un lat de e-mail-uri, un calendar funcții pe le folosim pe moderne. Într-un fel, a apariția prezent, precum de la Samsung.

8. 6810

Nokia 6810

Încercând „și capra varza”, a 6810, un se transforma dintr-un feature obișnuit într-unul mesaje. Acesta o tastatură cu balama, fi la 180 de grade. deschideai „clapetă”, dezvăluia cele QWERTY conținutul de pe „landscape”. Desigur, acest era mare „normale” de pe piață.

7. 5510

nokia 5110

Modelul 5510 a primele mesaje. Întrucât SMS-urile începeau foarte special tineri, a un tastarea a mesajelor. Acesta a 5510, un cu alb-negru, nu foarte de cel al lui 3310, de-o de alta QERTY. Design-ul nu acest motiv: difuzorul într-un spațiu relief.

6. 3250

Nokia 3250

3250 a de de la Nokia. Acesta cu un bucăți, fi rotit, de nevoi. Dacă doreai țineai originală, doreai muzică, roteai de la 180 de grade. Astfel, aveai la îndemână controlau un dedicat camera foto. era acolo senzorul era poziționat pe laterala telefonului, deci roteai la 90 de grade camera pornea fotografii.

5. N-Gage

Nokia N-gage

Seria de N-Gage a probabil era special gaming. Din însă, design-ul neobișnuit, cu de-o de alta a nu a de succes. Modelul necesita pe a vorbi, schimbatul de se telefonului. Câteva au corectate odată cu N-Gage QD, platforma fusese de țintă. Hardware-ul nu era destul de a de pe le propunea.

4. 3650

La momentul anunțului lui 3650, nu foarte smartphone-uri pe piață. Acesta a primele de succes, primele cu Symbian S60 cu o cameră foto. Până la 7650 3650, nu integrate. De altfel, nu foarte reda materiale de apariția playerelor platforma Symbian. al a fost, desigur, design-ul.

Nokia 3650

Tastele alfanumerice într-un cerc, asemeni cu disc. Astfel, de la un cu tastarea de formarea de de telefon.

3. 7600

Nokia 7600

Nokia 7600 nu foarte față de listă la software. Acesta platforma Symbian S60, debutase cu câțiva pe 7650. Chiar de funcții nu cu multe, la design, 7600 tuturor. a o carcasă într-o ciudată, cu colțuri rotunjite cu de-o de alta a ecranului. Tastarea de formarea numerelor era cel puțin ciudată, ce vorbitul la el necesita ținerea lui într-o nenaturală, cu sus.

2. 7710

Nokia 7600

Nokia 7710, 2004, cu un pe puține sugerau la momentul respectiv. Telefonul era lipsit de fizice. cu un touchscreen de momentul respectiv: 3,5” diagonală. Din păcate, software-ul standardele de de atunci nu permiteau plus față de obișnuite.

1. Nokia: 7280

Nokia 7280

Nokia 7280 probabil cel pe producătorul finlandez l-a pe piață. Acesta a 2004, la momentul respectiv premiat design-ul neobișnuit. Acesta nu la alfanumerice standard, ci necesita alegerea rotița „Navi-Spinner”. Astfel, utilizarea lui era foarte greoaie, un de de modă.

De altfel, acest era gama „Fashion Phone”. Ecranul fi pe de atunci nu era pornit. De altfel, acest a feminin.

 

About BoTposter

Check Also

Huawei testează ”lentile lichide” pentru următoarea generație de camere foto

Cel puțin la gama de top, telefoanele Huawei pregătite pentru lansare în 2021 ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *