Breaking News

Cum arată soția lui Cristi Tabără. Cu ce se ocupă, de fapt, Loredana

Cristian Tabără, realizator de emisiune la Publika Moldova, se căsătorea 2010 cu Lascu, ”Roboțel” cunoscuți, un cu Gender.

În 2010, Pascu, vârstă de 36 de acum, era caracterizată de foștii de la TV ca o fire blândă, liniștită, de serioasă. De aici ”Roboțel”, îndeplinea atribuțiile cu o comun.

„Era prezentatoarea cele puţine bâlbe. De fapt, nu-mi amintesc vreo bâlbă de-a ei. La materialul la un an de TV, colegii nu au reuşit prin arhive un rateu de- al Loredanei”, foştii colegi. Fiind discretă cu ei personală, ei au aflat aceasta Tabără.

Loredana a cochetat cu scena, cântând formația de muzică ”Enjoy”, perioadă pe a considerat-o ”de vis”. Pe a debutat ca la TV, Oradea, unde primă fază a știrista jurnalului matinal, a principalului jurnal al locale. Ea a renunțat la postul pe a o ofertă de la Audio Video Magazin, unde a ocupat funcția de redactor-șef, revista s-a închis.

Acuzat de viol

În trecut, omul de a într-un scandal uriaș, o l-a de abuz  de 12 ani. a de justiție de probe.

O nouă lovitură Tabără

Mama lui s-a viață, ei l-a dărâmat. Unii motivul a ani. De altfel, a mărturisit, la o conferință Oradea, 2017, a de afectat de a de depresie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *