Breaking News

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian. Mulți se tem de ea

Pentru puțin familiarizați cu Duduianu, fiica mare a regretatului Pian, pe real, Mototolea. o cunosc pe fiica lui sub de ”Izabela – Astroloaga”.

Cum cu ce se ocupă Duduianu, fiica lui Pian

Surse tânăra se ocupă cu o profesie de temut mulți se cu de tânăra Izabela. Tânăra nunta acest weekend, familie, se amâna lucrurile.

Mulți se de ea pe o practică

Conform de pe facebook, tânăra ar fi de magie albă, descriindu-se ca puternică, mediatizată Europa. Pe ei personală de facebook apropo de profesia pe o practică de care, se pare, foarte mândră tânăra Mădălina.

arată cu ce se ocupă Duduianu, fiica lui Pian. se de ea" width="970" height="500" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/izabela-duduianu-1024x1024-1.png 970w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/izabela-duduianu-1024x1024-1-768x396.png 768w" sizes="(max-width: 970px) 100vw, 970px"/>
Cum cu ce se ocupă Duduianu, fiica lui Pian. se de ea

„Rezolv de la distanță! Să sunteţi un perfect, iubiţi, idolatrizaţi, v-a bine de-a rândul, aţi şi dintr-o o schimbare, o de celălalt. Ajungeţi ca doi sub acelaşi acoperiş. de alarmă. Persoanele aceste să-şi căsnicia, cele nu cred, la îşi seama. Dar e ca asta se târziu. Uneori iubita şi aceasta a despărţiţi şi e foarte o înapoi. Dându-ţi şi venind la vrăjitoarea de magie albă poţi să-l înapoi”, a pe ei de Facebook.

În weekend-ul ar fi trebuit de fastuoasă petrecere, cu nunții, la care, surselor, ar fi celebrii cânte, urma de marți, Florin Mototolea, și Emi Pian a murit upă ce a fost înjunghiat într-o încăierare ce a de barbut, s-a destrămat. Astăzi al ei a de la morga Floreasca, priveghiul va dura 4 zile, ca apoi, weekend acestuia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *