Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cum arată fiica lui Nicolae Botgros! Ce face micuța ori de câte ori îl vede, la TV

Cum arată fiica lui Nicolae Botgros! Ce face micuța ori de câte ori îl vede, la TV

A un scandal, dezvăluirile făcute de soțul înșelat, legat de aventura lui cu Anișoara Dabija. a ce s-a aflat doi au o fetiță.

Cum fiica lui Botgros

Anișoara Dabija, amanta dirijorului Botgros, era de 15 ani, cu Guşevatîi, au doi copii. Relația cu dirijorul a de soț, a o adevărată bombă de presă.

“Ei au o relaţie de buni, 2015 i-am împreună. Am iertat-o pe atunci, doi împreună, mine foarte mult. Chiar l-am rugat şi omeneşte pe ne şi ne ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu tot. Avem 15 de căsătorie, am trăit, nu am ştiut cu cine trăiesc”, declara Guşevatîi.

arată fiica lui Botgros! Ce micuța de vede, la TV " src="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/nicolae-botgros-fiica.jpg" alt="Cum fiica lui Botgros! Ce micuța de vede, la TV " width="1000" height="1167"/>
Nicolae fetița sa, Nicoleta

Ulterior s-au amanta lui rămăsese gravidă, fetița a dirijorului Moldova.

Ce micuța de vede, la TV

Acum fetița, Nicoleta, are doi anișori, sursele o mândrețe de fată. După naștere, Botgros, Anișoara Dabija au pe le aveau, mutându-se împreună. Cât micuța doi, Nicolae Botgros declară:

”Înainte se fiul meu, Cristi, ni se se fată şi eu mă bucurasem deja, găsisem şi un nume, Cristina. Desigur mi-am şi o fiică, viaţa, şi la s-a gândit. Ăsta a muncit, a frumoase, hai să-i un cadou!

arată fiica lui Botgros! Ce micuța de vede, la TV " width="708" height="661"/>
Nicolae a cu Anișoara Dabija de soțul acesteia

Vreau sănătoasă, frumoasă, mă de ea şi să-i sănătate! Zi de zi un nou, spune şi ne bucurăm. muzica țopăie prin atunci o piesă de-a noastră.”, povestește dirijorul de 65 de ani.

Cum era de așteptat, gurile au să-l critice, odată ce s-a întâmplat, a devină, nou, părinte la 65 de ani. Dirijorul a să-și vadă de viață de familie, alături de Anișoara de Nicoleta.

About BoTposter

Check Also

Taxa pe apa de ploaie revine. Ce români vor fi nevoiți să o plătească

Până și apa de ploaie a ajuns să se regăsească în facturile românilor. Din ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *