Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cum arată femeia alergică la orice mâncare. Medicii o hrănesc prin tub, direct în inimă

Cum arată femeia alergică la orice mâncare. Medicii o hrănesc prin tub, direct în inimă

O de 20 de hrănită printr-un inimă, ce a cu o declanșează reacții alergice severe.

O se hrănește cu inimă, la de mâncare

Lauren Wittering la toate alimentele. Chiar mirosul poate provoca o ce poate pericol. Astfel, au forțați un a reuși se hrănească, acest a rezultat. Acum, aceasta inima ei.

Doctorii Lauren, a pierdut 50 de cinci ani, de o sub de sindromul de activare mastocitară, mastocitele declanșate de substanțe neobișnuite, rezultând reacții alergice anafilaxie.

„Am iubit de acum măcar nu preajma ei. Doar mirosul un șoc anafilactic. Nu am mâncat de un an. mă va la anafilaxie (reacție severă)”, a ea, dailymail.co.uk.

Speră nutriționist

Ea ar fi simptome ce a contact cu pe timpul orelor de chimie de la școală. ei s-a timp. se află într-o critică, tânăra a declarat nutriționist dietetician ce se va recupera.

„Aproximativ un an am cinci pe le puteam mânca: pui, orez, cartofi, broccoli. Dar, noapte, am la alimente, nu am nimic”, a ea. Pe măsură ce reacțiile ei s-au intensificat, a la alimentele, precum la alcool, parfum.

arată femeia la mâncare. Medicii o prin tub, " width="615" height="1093" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/2-243.jpg 615w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/2-243-576x1024.jpg 576w" sizes="(max-width: 615px) 100vw, 615px"/>
Lauren Wittering, 20 de ani

Lauren acum cu venoase centrale vasul al prin administrați nutrienții de are a trăi.

„Când a început, am cu speriată, acum m-am obișnuit. Aștept ca un a administrat. ca el ajung într-o și, într-o zi, la pe o iubeam de mult”, a Lauren.

About BoTposter

Check Also

Andreea Mantea, momente tulburătoare. Aproape de lacrimi în emisiune: nu i-a venit să creadă ce aude

Andreea Mantea are parte de momente grele. Fanii au putut s-o vadă în lacrimi în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *