Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cum arată fața unei femei din Neolitic. A fost refăcută pe un craniu vechi de 7000 de ani

Cum arată fața unei femei din Neolitic. A fost refăcută pe un craniu vechi de 7000 de ani


Dacă eşti arăta o Neolitic, atunci vezi clipul de jos! au reuşit reconstituie chipul a trăit cu 7.500 de ani, Gibraltar, rezultatul incredibil.

Aşa arăta fața Neolitic

“Calpeia”, aşa au numit-o de ştiinţă, a “readusă” la viaţă cu tehnologiei. Craniul descoperit cu 24 de de arheologii Național Gibraltar, într-o peşteră de pe insulă, a şi, cu program special, cercetătorii au a afla arăta, de fapt, femeia. Se aceasta ar fi 30 şi 40 de atunci a murit.

“Acum e o femeie, e perioada Neolitică, 5.400 Î.Hr.. Am extragem acum lucruri. Știm la culoare, la ochii. Am remarcat un ce privește ei. 10% genele ei de la vânători culegători locali Mezolitic, 90% Anatolia (Turcia de azi)”, a explicat Manuel Jaen, cel a proiectul, de la Mail.Motivul morţii femeii, neelucidat

Deşi au de şase luni, de nu au reuşit morţii sale, pe craniului s-au deformări ce la ipoteza puternice.

“Această 30-40 de – a trăit Gibraltar acum 7.500 de ani. Înțeleg nu exista agricultură vreme Gibraltar. acei traiul pescuind. Dar a locuit Gibraltar, s-a născut aici sau a parte, asta nu vom niciodată”, a declarat dr. Cortes, ministrul Patrimoniului Gibraltar.

Pentru o reconstrucţie exactă, a programul de oamenii de ştiinţă “a umplut” golurile.

Neoliticul sau “noua epocă de piatră” reprezintă ultima perioadă a de piatră (începută cu 12.000 de ani) şi se odată cu Epoca Bronzului a Fierului (acum 6.500 ani). Istoricii perioadă a progresul comportamentului, caracteristicilor culturale, incluzând cultivarea cerealelor domesticirea animalelor.

About BoTposter

Check Also

Șoc! Fiul unei vedete nu are casă şi locuieşte într-un adăpost. Tatăl lui e milionar, dar nu-l ajută

Tom Jones este printre cei mai bogați oameni din Marea Britanie, cu o avere estimată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *