Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cum arată Daniela Crudu după o nouă intervenție la buze. I-a șocat pe toți

Cum arată Daniela Crudu după o nouă intervenție la buze. I-a șocat pe toți

Daniela și-a ceva! Aceasta a de acum câțiva încerce de de esteticieni, cu seamă vorba de schimbări feței. intervenție la i-a cam pe toți.

Daniela Crudu, nouă intervenție la buze

Cruduța și-a pe a estetic! asistentăde i-a pe atunci a să-și puțin buze, foarte mărimea pe a ales-o.Daniela și-a de-a a la rezultatul a arăta exact și-a propus. Se de un bruneta a simțit momentul o îmbunătățire, a apelat la și-a buzele.

Cruduța nu s-a sau la cine a apelat de la nivelul sau cel al corpului. dovadă, bruneta a o pe ei de instagram se schimbare. Mai atât, a pus o descriere semnificativă, cu eoticoane cu seringi, inimioare, e mândră de ei de modificare. Tu cu frumoasă. Ce dracu, tu nu te arăți? / De nu ai 😮 / Frumusețea 🔥femeilor 😍 / SUPERBĂ ❤️ / Te-ai mutilat la față / Frumusețeee❤️”, sunt comentariile internauților.

Crudu și-a buzele" width="700" height="571"/>
Daniela și-a buzele. Ce și-a de-a timpului?

„Nu mi-am aşa operaţii, se tot.”

„Nu mi-am aşa operaţii, se tot. Mai şi… de exemplu, îţi forma sprâncenelor, te de ai oamenii. Înainte mă machiam, aşa ascuţiţi, eu nu am ascuţiţi, am rotunzi şi am pe forma mea. Sprâncenele nu le fac aşa arcuite, le fac pe rotund groase. «Domne, şi-a înfaţişarea». Da, mi-am nasul. Asta, da. Este… aşa se vede. A şi am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul buze. Şi operaţii la sâni, au fetele”
Daniela Crudu

About BoTposter

Check Also

Primele imagini de pe platoul de filmare la Uncharted îți arată că se mai fac filme în 2020

Uncharted este una dintre cele mai populare francize de jocuri video din toate timpurile, iar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *