Breaking News

Cum arată acum Marisa Paloma, la 3 ani după ce a câștigat Bravo, ai Stil la Kanal D. Schimbare radicală FOTO

Marisa a câştigat emisiunea „Bravo, ai stil” 2017. a de „Cea stilată România” la vreme Albu, Munteanu, şi regretatul Ciobanu. Acum, s-a maturizat s-a frumoasă.

Cum Paloma, la 3 ce a Bravo, ai la D. FOTO

Probabil mulți Bravo, ai stil! s-au ce face, arată, Paloma. a emisiunea Bravo, ai stil surclasându-le pe Adela. Cea stilată doamnă a 2017 2017, odată cu Bravo, ai stil, s-a cu un cec valoare de 100.000 de lei.

Marisa Estephanie Brânzaru s-a născut la locuiește Slatina. a 2015 Minulescu Slatina, la Design Vestimentar-Universitatea Națională de Arte București.

Marisa paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2017
Marisa paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil! 2017

Marisa nu a impresionat-o pe Albu

Marisa l-a impresionat pe prin alese, nu pe Albu, de la un student UNARTE, pe ea a absolvit-o.

Eu nu am un sentiment şi acesta! Nu vorba fani, de 14 sau superficiale. Este vibraţia pe realizezi o ai cu o multitudine de oameni. Pentru au mulţi! Sute de au mine.

Marisa 2017 pusă pe fapte mari

Să-mi pozitivă, mă îmbrăţişeze, cu pe ei o câştigătoare! am emisiune. Cu bune, cu rele, m-am şi mi-am un al meu, de la nu o mă abat curând!

OAMENI BUNI, pusă pe FAPTE MARI!! PREGĂTIŢI-VĂ!! rezolv cu restanţele pe le am la facultate şi dupaaaaaaaa LANSAREA PRIMEI MELE COLECŢII! N-am de la adresa voastră, aşa aici. SUNTEŢI SUPER!”, a pe personal de socializare. la vremea a desemnată concursului de stil eleganță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *