Breaking News
Home / Stiri Online / Cum a fost executat Crin Antonescu cu ajutorul sistemului. Complotul Ghiță-Ponta-Dobrescu 

Cum a fost executat Crin Antonescu cu ajutorul sistemului. Complotul Ghiță-Ponta-Dobrescu 


 

Anca (A.A.): „Vreau sa continuam discutia de unde am ramas (marți – n.red.) cu inregistrarea la momentul cand ne povesteai Dobrescu, a cu in cu Antonescu, si vorbeam atunci disparitia brusca a lui viata politica. Ce s-a intamplat atunci de fapt, ca tu mi-ai ca stii niste lucruri, motivul a disparut viata politica?

Cristian (C.R.): Antonescu, un om politic cu calitati pe i le-au vazut toti romanii ca politic, s-a lasat de Dobrescu, a facut cu acest individ. E sa in varf si sa nu te de niste avantaje pe ti le ofera puterea. a sa primeasca un apartament Herastrau unde locuiește astăzi, apartament șpaga de la Dragos Dobrescu. Au de acest aspect, a facut niste declaratii la DNA, s-a pus batista pe tambal asa Dragos un al de data, ca vorbim de spalari de bani, devalizari de la bugetul statului.

A.A.: Ai motive intemeiate sa ca asta motivul, ai in acest sens, ca au discutii in spatiul pe tema. a dezmintit acest lucru.

Bogdan (B.M.): Nu vorbim acest de pure speculatii, au perchezitii la un efectuate de anticoruptie la lui Dragos si stiu ca s-a in spatiul acest lucru, ca Dragos sa fi platit in acel mare suma necesara achizitionarea apartament de pe sotii il detin. Pana la urma adevarul de acolo?

C.R.: Vă o dovada: acel a de Măgureanu, fiul sef al Măgureanu, sotul pe atunci al Măgureanu.

A.A. : Aceleasi si aceleasi in combinatiile in afacerile in spagile in constructiile. De ce aceasta increngatura, asta sa motivul acum esti „persona nongrata” aceste in au la cu tine?

C.R.: voiam sa si sa aduc romanilor dovezile, da, acel a de Magureanu, si astazi cand vorbim, Anca, in fata romanilor, cu Dragos in Romprest, si o aduc tot. Da, „persona nongrata”, ei, toti au la mine, toti ne in strainatate, toti, i-am invatat sa deschida usile prin strainatate, poate ca i-am si sa se imbrace la un moment.

A.A.: ai de un acesti oameni, ai un de consultant, adica i-ai invatat sa se orienteze in aceasta politica. De asta iti cautau prietenia.

C.R.: Exact, si faceam intre ei da,  mi le-am si am si le in pe le in aceste dezvăluiri, și, da, este. 

A.A.: asta cu denunturile la un era o intreaga afacere, discutam si ieri asta, niste avocati cu asta se ocupau, asa functioneaza o justitie, asa se intampla pe baza de denunturi fara probe? asta sa motivul si asistam in la o de achitari pe banda.

C.R.: Da, Anca. a politica la de Dragos si de denunturile facute de Dragos la adresa lui Crin. Dragos l-a vandut pe sistemului, , inregistrarea prin i-a un de lui Crin.

A.A.: La el in casa in vila Primaverii (exista aceasta inregistrare? Esti convins? Ai probe?) 

C.R.: Da,da, exact , exista aceasta inregistrare, asa ti-am si in episodul anterior, eu de mergeam la acasa, cand eu mergeam, iesea. era un umil, parea un al lui Dragos Dobrescu, asta era raportul de fond.

A.A.: Asa era fata de Ghita, nu?

C.R.: Exact, exact.

A.A. Este perfect… iata pe romanii i-au votat cu atata speranta ca le problemele si de subjugati acestor le ordonau ce sa faca si sa actioneze.

CR: Pentru ca doi politici, si Antonescu, si Ponta, la mana punct de financiar. Ponta-Ghita, Antonescu-Dragoș au incredere in ei, vad ca la Ponta-Ghita inca rezista aceasta relatie, in asta, Dragos Dobrescu…

CR: Dar toata stie, in Bucurestiul se stiu aceste aspecte, eu stiu ca a o intamplare cu Kuweitului, isi are birourile langa cladirea lui Dragos in Primaverii, eu i-am chiriasi in vila pe am cumparat-o, am avut-o, am vandut-o… in sfarsit.

Sunt in documente, pe net tot. Si de unde stiu? Pentru ca am o relatie foarte buna cu ambasadorul  Kuweit in România. Și el mi-a spus: ei au in discutii sa ia un teren. Au gasit asta in Primaverii cu resedinta, eee… au si la si au sa mearga la biroul lui, ca toata stie ca te inregistreaza si si audio. D. asta , nu de acum, de foarte timp. Crin, pacate, a in aceasta capcana, a incredere totala in el. a de transmisie intre ei, i-a imprietenit, aceasta relatie a de bine cimentata, in deplasari in strainatate.

Aduceti-va aminte, ia vedeti deplasarile platite la Barcelona, stiti, un impatimit, un microbist, un suporter foarte atasat de FC Barcelona, ii sa mearga sa vada meciurile live. Ia vedeti cine-i platea deplasari – cazari de lux, stiu, o sa-mi spuneti – europarlamentar… bani, da,da… știu.

A.A.: Sa stii ca aceeasi situatie si la cu Ghita la meciurile de baschet unde se impreuna cand era prim-ministru. 

CR: Da, bun, eu va povestesc de deplasari facute si eu stiam de Ghita , nu stiam de ca el era aoclo in deplasari. Il gaseam ca sa plateasca facturile, ca asta e… si preferau 5 stele si v-am de acel centrul unde obisnuiesc sa se cazeze de data. Iar in rest, Dubai, la Atlantis cu copiii, acolo unde s-a facut guvernul USL. Pe malul piscinei, Maior, Ponta, Ghiță, si au pus la primul guvern USL. Daaa, acolo , pe malul piscinei la sezlonguri intr-o atmosfera relaxanta de de euro.

A.A.: Eu as sa te contrazic un sa-ti ca de fapt, guvernul a in mare – si a acest – pe lista, de la de la serviciile secrete, de la si Coldea. Exista declaratii in acest sens 

C.R. – Exact!

A.A.: Au afirmat asta public, si Antonescu, si Dragnea.

CR: Pai da, da, ei vorbeau de intalnire de la Cornu, Anca, atentie, nu de a premergatoare de la Cornu. Ei isi faceau calculele, baietii… Nu e… Aveau stabilit. Eu v-am lucrau si Coldea. Dinainte se stia „in 3 il arestam p-ala”, „ala se acolo, ala acolo” , adica ei proiectia facuta, noi, fraierii, asteptam sa la vot… nu stiam ce iese, ei cartile facute, de va spun. e inca acum, cand vorbim, România!

Și pe sper, impreuna cu tine si cu Plus si cu romanii de buna credinta ne privesc, sa incercam sa terminam cu acest sistem.

B.M: Din ce ne spuneti azi, si pana acum, in mea se contureaza doua tabere: sa inteleg ca in momentul in aceasta alianta – la vremea respectiva foarte apreciata de romani – si ca politicieni importanti in tabere. Ce s-a intamplat nu discut, insa… sa asta un in doua grupari, oculte, G. Maior, D. Dobrescu, de o parte, si de cealalta dl Ghita si altii…, dl Hrebeneciuc s.a.m.d., sa se fi asezat cel putin simbolic la aceeasi si ala sa momentul de uniune intre ei?

CR: Exact, ai punctat foarte bine aici, asta insemna de in esenta USL-ul: doua gasti de mafioti. Una a lui Ghita prin si a lui avand ca mascota, ca asta e, Antonescu.  Ponta si cu au mascotele USL-ului, de smecherii astia doi spate,  care ei au ce inseamna bugetul României, investitii, contracte, tot, Dobrescu, dupa ce l-a vandut sistemului, l-a vandut si el imunitate, atenție, si nu sa nu apreciez ca Justitia nu doarme, acum a – in urma dezvaluirilor facute de aici la PLUS – a redeshis dosarele lui Ghita…

Ghita al României, si salut, e de salutat ca Justitia se la si verifica documentele 

A.A.: Nu este…el n-a in povestea asta – nu se primavara cu o – sa seriosi, ce am descris aici, nenumaratele ore, e o retea intreaga i-a pe astia sa obtina de de de euro.

CR: Spuneati de cele doua gasti mafiote, da, l-a vandut pe Crin. Uitati-va la Crin, n-a iesit sa spuna nimic, el sa președintele romanilor in 2014, ce vorbim, era o intelegere facuta. Numai ca in momentul ala Ponta-Ghita-Dobrescu au batut palma in lui si l-au – cu Sistemului bineinteles – stiti e, „ti-arata pisica” – i-au aratat inregistrarea, i-au aratat ce a facut, de la D.Dobrescu ce a luat, cati a si, frumos, si-a valiza si s-a dus la langa… 

A.A:: Si totusi sotia domniei a european Romaniei…

C.R:: Anca, i s-a si lui o sinecura sa aiba ce trai, 

A.A.: Asa functioneaza lucrurile, Rizea?

C.R.: n-a facut in viata lui, pai asa functioneaza. Zice „bai, suntem draguti cu tine, ia-ti valiza, esti istorie, uite, ca ai baiat si ascultator si n-ai comentat…, ca daca eu faceam la fel…

A.A.: Păi acesti atat de incat ajung pana la sa controleze lucrurile?

C.R.: Exact, pai uitati-va unde-i Kovesi acum, uitati-va ce la Bruxelles, cu cine se vede,  o sa vi le devoalez si pe astea… Că  exista de buna-credinta si acolo care-mi informatii cand au vazut ca am acest tavalug, daa! 

A.A.: Cand a ca el a „lucrat” sa nu ia un acolo, cand s-au intors impotriva lui si si altii de aici de la Bucuresti in României, era adevarat, deci iata, se leaga cumva. 

CR: Pai ce vreti mult, si o sa dam romanilor dovada, ca sa cu D. Dobrescu, apropo de si ca suntem slugile Bruxelles-ului, pe Sistemului ocult si Statului Paralel. l-a vandut, a cu Ponta, bineinteles, a de la Sistem imunitatea de se bucura si cand vorbim si sper eu sa nu se in urmatoarea perioada, sper ca totusi Justitia si DNA-ul sa-si faca treaba, sa nu doarma, si sper, români, nu mine, romani vreau, sa le dovedeasca asta.

Bun, revenim la Bruxelles. Si apropo ce spuneati voi, ca de acolo si foarte bine ai punctat cu – daaa, asa este, il cunosc foarte bine, mi-a coleg, am multe, o sa va o poza cu el cu o salupa in Dunarii, il cunosc, il si-l apreciez – si stiu momentul in l-a in birou. acolo cand s-a decizia ca sa exclus, i s-a inscenat acel scandal la nivelul UE, stiti bine, cu ziaristii trimisi momeala sa spuna ca-i corupt, a bine gandit, de catre V. – Coldea…

A.A.: Vreau subliniez un important, Rizea… El era parlamentarilor (toate se intampla in Romaniei si a romanilor, ingenuncheaza romanii si România, aceste pe le iau niste baieti in lor, nu in tarii”.

About BoTposter

Check Also

Franța prelungește acordarea subvențiilor pentru bicilete, ca parte a planului de combaterea a pandemiei

Subvențiile au început să fie acordate în primăvară, după prima carantină impusă după izbucnirea pandemiei. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *