Breaking News
Home / Tehnologie / Cum a apărut iubita lui Speak la plajă. A atras toate privirile pentru ce purta, pe talie

Cum a apărut iubita lui Speak la plajă. A atras toate privirile pentru ce purta, pe talie

Logodnica lui și-a acest weekend la mare, nu compania cântărețului, ci a prietene. Frumoasa a de pe plajă, ce și-a apariția pe nordul stațiunii Mamaia. Trupul de zeiță al a de puternic, au cu „tentației“. Partenera lui și-a „împodobit“ mijlocul gleznele a de infarct pe de la malul mării. Mai detalii, continuare.

Cum a „Libelula“ lui pe plajă

Ștefania, soție a cântărețului Speak, a Capitala a la mare zile, alături de o prietenă apropiată. a de timpul s-a ziua la soare, dornică „contureze“ bronzul. După se poate fotografiile de cancan.ro, artista a un cotum de baie piese, de culoare roz, cu un croi foarte provocator. Fiecare mișcare a frumoasei brunete vârstă de 24 de a „captată“ de lacome aflați sezlongului ei.

Bruneta și-a asortat câteva la mâini la „și-a încins“ cu un lanț. Cu soarelui au puternice, nu a renunțat la accesorii.

Deși a înzestrată foarte bine de natură, iubita lui s-a de pe mâna medicilor esteticieni, rezultatul spectaculos, puteți imagini.

Cei doi nunta lor

În ce privește marele al căsătoriei, cântăreața a declarat ar vara lui 2021. a cerut-o de soție pe cadrul show-ului fenomen „Asia – Drumul Comorilor“, momentul a de emoționant.

făcut la mare. Foto: cancan.ro" width="710" height="440" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/stefania-escapada-pe-litoral-fara-speak-9aaa-1536x951-2-1024x634.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/stefania-escapada-pe-litoral-fara-speak-9aaa-1536x951-2-768x476.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/stefania-escapada-pe-litoral-fara-speak-9aaa-1536x951-2.jpg 1536w" sizes="(max-width: 710px) 100vw, 710px"/>
Ștefania a la mare. Foto: cancan.ro

„Cred vara viitoare. Eu am nu e foarte sigur. Am e perioada nu e OK vara asta. Am vara viitoare“, a vedeta.

About BoTposter

Check Also

Această tehnică ne-ar putea alimenta casele și mașinile cu energie durabilă

Prin transformarea algelor fotosintetice în picături de apă cu zahăr, oamenii de știință construiesc mini …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *