Breaking News

Cum a ajuns să-și cheltuie Cristiano Ronaldo sutele de milioane de euro câștigate din cariera de fotbalist


Bine ați lui Cristiano Ronaldo, cel lume! Puștiul a crescut Portugalia, acum a 100 de de an. Unul fotbaliști cu siguranță cel produs de sportului. Aspect de sale. Este al cel bine plătit fotbalist lume, Messi, cu publicitate.

Cristiano Ronaldo, omul 100 de de pe an! Cum averea

Dar portughezul la de marketing, de unde fotbal. Amețiți de halucinante, au mereu cu o mare curiozitate. Cristiano Ronaldo? Dar de milioane.

cu suma impresionantă pe i-o Juventus. are 35 de ani. Salariul de 35 de de de pe de la numeroșii sponsori. cel cu Nike. Suma nu oficială, s-a Ronaldo, are un pe viață, va un de de la compania americană.

Cert aproximativ 45 de de vin, anual, de la diferiții sponsori. Pentru a de de 100 de de (109 încasați 2019), numeroasele afaceri. Are (în Funchal), o de păr celebra vestimentară CR7.

Cristiano are un jet valoare de 64,5 de dolari!

Și de de an, la cheltuieli. Are cele apartamente lume, la New York, Tower. A plătit 18,5 de luxoasa locuință. La Torino, orașul locuiește prezent, a alăturate. Pentru a se asigura are de intimitate. Are o de Spania, valoare de 1,6 de dolari.

Ca fotbalist de top, are o de lux. Nu puțin de 19 fac garajul său. Printre ele, un Centodieci, ediție limitată (doar 10 întreaga lume), valoare de 8,5 de dolari. Dar un Veyron, de 1,7 de dolari. Printre bolizii „ieftini” un GT Speed (220.000 dolari), un Rolls Royce Phantom (360.000 dolari), Aston Martin.

Pentru a întreaga lume, Cristiano Ronaldo nu caută low-cost. Are avioane private. Unul ele cotat ca cel jet lume. Celebrul Gulfstream G650, valoare de 64,5 de dolari. pe de dolarii, deci are de pe măsură. Are cele ceasuri lume. Un GMT Ice, valoare de 485.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *