Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / cum a ajuns să aibă 100% din voturile exprimate

cum a ajuns să aibă 100% din voturile exprimate


Alegerile au inclus niște foarte ciudate, ele precedent la sau global. Printre ele se numără primarul cu 100% voturi.

Începând cu primarul cu știință, deși era de coronavirus terminând cu manifestări feudale de primar s-a plimbat călare prin comună a saluta votanții, nu sunt normale. Chiar așa, nu te-ai aștepta ca un primar cu 100% voturi, contextul sat de te-ai aștepta un conflict o de situație. Nu cazul comuna Gostinu Giurgiu, unde edilul a votat de opoziție.

Primarul Văcaru nu a contracandidat. În consecință, au la vot l-au pe actualul primar un mandat. nu i-a o au numirea contracandidat. Pur și-au și-l doresc pe Văcaru la comunei. ”Îl l-om băga formol”, opinia generală a Gostinu.

Dumitru Văcaru e primar Gostinu de 12 e de alți 4. Pentru noul a un sa politică. A obținut 100% la acest weekend, Digi24.

”Noi suntem uitați aici, suntem uitați. Ne vedem de treabă liniștiți.”, a declarat Văcaru a situația se află el, cu 100% sa. În previzibil, contracandidat, edilul spune nu a emoții. i-au la trecuți. El a primar 2008. Încă de atunci, a cu 73% voturi. a 96% voturi, ca 2016 la 89%.

Până opoziția la votat. „Să – am votat cu consilierii la cu primarul la comună. Pentru e la al e de plus de asta știam candidat PSD-ului ar fi minime. Mai pe principală șanțuri, pavele foarte de făcut.”, a explicat Sprangate, candidatul la funcția de consilier local.

„Eu le-aș da un sfat voteze un om a producție. Să se lui, nu ce afirmă. Nu ce vom… face, vom drege, vom… Nu. Uită-te lui ce a făcut, ce are.”, primarului Gostinu alegători.

About BoTposter

Check Also

Satul din România locuit de sași. Imaginile sunt ireale, desprinse din basme FOTO

Un sat din România este locuit numai de sași. Imaginile din localitate sunt ireale și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *