Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cu ce vedetă divorțată a fost surprinsă Lidia Buble: “Cred că de asta a divorțat în septembrie”

Cu ce vedetă divorțată a fost surprinsă Lidia Buble: “Cred că de asta a divorțat în septembrie”

Lidia a o surpriză ei, toamnă, a o nouă piesă, cu trupa Vunk, ei de de la videoclipului ar înțeles. În timp, dubiu, cel puțin asta fanii, doi artiști ar fi o profesională.

Muzica sau suferința i-a apropiat? Buble, lui la lor. Fanii ar o de iubire

Melodia ”Vino/ du-te” versuri o nesigură. Inițial, mulți s-au speculeze ar fi o față de Răzvan Simion, cel de cântăreața s-a acum câteva luni, cinci de relație.

„Eu mărturisesc m-am de la audiție de piesă. Piesa se numește ”Vino/du-te” ee feat Buble”, a artista.

Ulterior, s-a că, de fapt, protagoniștii noii piese pe piață ar fi protagoniștii relații de iubire. Un pilon de s-au legat au glumele de la filmări, de postate pe Instagram.

 

Într-una înregistrări, a sărit de gâtul lui Cornel, a reacționat: „Ce faci, femeie?”. solistei a pe măsură: „Bine, bărbate!”, au gluma cu: „Vii sau te duci?”, a Cornel, replicându-i: „Am rămân”.

Dialogul a admiratorilor ei au la a o glumă, alții s-au gândit departe: „Băi, cam apropiați. Nu v-ar rău, mișto împreună!’, Cred de asta a la de septembrie’, Plânge :))’, Sunt videoclipul va fi superb, ca melodia,Lidia! ‘, Felicitări, Lidia, să-ți sănătate fericire”, câteva comentariile internauților.

Cornel de la a la lunii septembrie

Cornel a anunțat, pe 4 septembrie, el partenera sa de viață, Eliza, au pornească pe separate. au se despartă, a explicat el soția lui relații crește doi cu ca acum. a de acord, într-un amical, descriind pe doi au o odată cu vestea: ei doi strângându-și prietenește.

„Din «Poveste» a «O veste»: De-a timpului, au ca termenul «divorț» capete un distructiv, fatalist, o formulez altfel: eu cu nu suntem un cuplu. Am foarte de la altul, am și, ales, viață.

Am curajoși, prin celălalt. Astfel aceasta singura vom spune acest subiect. Vă mulțumim alegere. Există iubire. Fotografia azi, puțin devreme’, a scris  pe de la vreme.

About BoTposter

Check Also

Satul din România locuit de sași. Imaginile sunt ireale, desprinse din basme FOTO

Un sat din România este locuit numai de sași. Imaginile din localitate sunt ireale și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *