Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / CTP îi desființează pe Piedone și pe locuitorii din sectorul 5: “Un participant la crimă”

CTP îi desființează pe Piedone și pe locuitorii din sectorul 5: “Un participant la crimă”

În urma alegerilor 2020, Piedone, candidatul PPU-SL, a câştigat postul de primar al 5 Capitală. sa, însă, contextul a condamnat la 8 de închisoare, dosarul ”Colectiv”. Unul s-a arătat de rezultatul alegerilor Popescu.

Cristian desfiinţează pe Piedone

Conform de la Electoral Central, Cristian a 28,02% alegătorilor Sectorul 5, de (PSD) – 25,59% şi (PNL, PLUS) – 25,40%. Astfel, a Sectorul 4 şi îşi făcute campania electorală. Gazetarul a reacţionat la cele întâmplate, nu de la adresa votanţilor.

“Unii 5 al se fi simțit lezați de subsemnatului nepăsarea dumnealor față de morții chinuiții Colectiv. Este un rezultat al sărăciei, de educație vulnerabilității la news. Evident, nu mă refeream la sectorului 5. Ci la miserupiști de justiție, moralitate omenie ai lui Piedone. Ei localizabili cu precizie – de str. Sebastian, Ferentari. În a sectorului 5, P. n-a nicio de votare.

Și n-am avion, supărați, cunosc Ferentari. Am o perioadă pe str. Andrei. Așa foarte bine a votat acolo un la crimă, condamnat la 8 6 închisoare”, a jurnalistul pe sa de Facebook.

îi desființează pe pe 5: " un="" participant="" la="" crim="" width="1024" height="768" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/CTP-ii-desfiinteaza-pe-Piedone-si-pe-locuitorii-din-sectorul-5-Un-participant-la-crima-1-1024x768.jpeg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/CTP-ii-desfiinteaza-pe-Piedone-si-pe-locuitorii-din-sectorul-5-Un-participant-la-crima-1-768x576.jpeg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/CTP-ii-desfiinteaza-pe-Piedone-si-pe-locuitorii-din-sectorul-5-Un-participant-la-crima-1.jpeg 1200w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
CTP desființează pe pe 5: „Un la crimă”

Piedone: “Adevărul a învins”

Pe 16 2019, Cristian Piedone a condamnat la 8 şi 6 cu executare săvârşirea de cu autorizaţiilor de funcţionare clubul Colectiv. Se pare, însă, acest nu a contat deloc l-au votat cadrul alegerilor locale. Mândru de rezultatul obţinut, Piedone a declarat îşi va făcute a Sectorul 5, cele curate.

“Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În ce restul candidaţilor au partide au investit uriaşe campaniile electorale, eu v-am pe voi, 5! aliat! Pentru m-am cursă, voştri şi la lumină! Copiii Sectorul 5 crească şi siguranţă! Seniorii Sectorul 5 o viaţă de muncă!

V-am cerut aveţi mine şi nu m-aţi dezamăgit! Vă eu nu dezamăgi! apuc de treabă! Meritaţi trăiţi într-un sector părerea contează, sunteţi ascultaţi! Lucrurile se schimba, prieteni! Voi fi 24/24 voi, vom rezolvare la problemele de de vreme”, a fostul primar al 4.

About BoTposter

Check Also

O femeie a pus bicarbonat de sodiu la flori. Este incredibil ce s-a întâmplat după 24 de ore

Bicarbonatul are o mulțime de întrebuințări. Printre cele mai cunoscute se numără minunile pe care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *