Breaking News

CTP, critici dure la adresa ministrului Educației după ce a anunțat că vrea să revină la catedră. Ce îi reproșează

Cristian cu critici la adresa ministrului Educației, Anisie, ce aceasta a va la de profesoară dirigintă la de Informatică „Tudor Vianu”. numește decizia sa drept un „gest de absurd”, “dă bine punct de politic”.

Ce se va întâmpla urgențe?

Gazetarul CTP consideră o precum de ministru al Educației nu lasă o a doua, deoarece urgențe imediat. Acesta consideră decizia sa a influențată de colegii partid, a-și crea o fața cetățenilor.

Ministrul Educației zi de școală
Sursă poză: Inquam Photos/George Călin

„De la partid, i s-a probabil asta. De ce? Pentru bine punct de politic. acest gest, desconsideră funcția de ministru al Educației, postul de profesor.

Cum le împreună? Este vorba un gest de absurd. Poți urgențe de secundă, izbucnește un focar, se 50 de copii, tu unde ești? La ore!”, a declarat la EuropaFM ce a „În de la la ore. Şi eram secretar de am la întotdeauna”.

Ce a ministrul Educației zi de școală

Monica Anisie a la de Informatică „Tudor Vianu”, unde profesor, de a-i a-i un an școlar de de acum.
Ministrul Educației a zi de un elevi profesori, încurajându-i la de situație.

„Dragi copii, cu la şcoală! ar fi situaţia epidemiologică, ne pe învăţare! Educaţia situaţie. urmare, fiţi responsabili, fiţi prudenţi, şi implicaţi. urmare, cu la şcoală.

Este la şcoală şi alături de profesorii noştri. Copii, fiţi responsabili şi respectaţi de şi a îmbolnăvirilor. Noi, profesorii, suntem alături de voi”, a Anisie.
De asemenea, ministrul a un de recunoștință dascăli.

Aceasta le-a mulțumit “eforturile supraomemești” de au perioada suspendării le-a urat un an cu împliniri sănătate.

„Au şi timpul naţionale, au şi supraomeneşti atunci au cursurile. Trebuie recunoaştem atâţia de zile, deşi am şi 3 săptămâni, viscolului, a şi aşa departe, educaţia nu şi rămâneau acasă, izolaţi, îşi învăţarea.

Acum am arătat se poate, prin am învăţarea online. Sigur, ne perfecţionăm, eu cu acest an arăta cu au acum”, a ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *