Breaking News
Home / Stiri Online / Csaba Asztalos, președintele CNCD, despre posibila sancționare a lui Aurelian Bădulescu după ce l-a comparat pe șeful statului cu Hitler

Csaba Asztalos, președintele CNCD, despre posibila sancționare a lui Aurelian Bădulescu după ce l-a comparat pe șeful statului cu Hitler


 

„Au multi ai Director au autosesizare, vom dimineață. (…)  După întocmirea de autosesizare, vom cita pe dl a un punct de vedere, a-și exprima la o analiză, s-a limita libertății de exprimare sau nu suntem prezența a umane. (…) o procedură va analiza”, a Asztalos, după-amiază, la PLUS.

„Din 2014 incoace, de spețe au la si au sub de judecată, in instanta a concluziile institutiei.

Președintele aparținând germane. Au de spețe, de organizația Democratic German, inițial, la persoana președintelui, respectiv la etnicii germani, respectiv au spețe comparabile cu aceasta”, a precizat… 

Sancțiunile aplicate de lui Bădulescu

Despre sancțiunile fi aplicate cazul lui Bădulescu, directorul a „sanctiunile, la ce constatare se va ajunge. Dacă se va la concluzia s-a limita libertății de exprimare, interpretăm discriminarea privește o persoană, atunci de la 1.000 de lei, minimă, la 30.000 de lei. Dacă apreciem ca o comunitate, atunci de la 2.000 de la 100.000 de lei. 

Președintele a declarat „dl Badulescu a sancționat doi ani. Au plângeri, in principal, in functie de speta, s-a autosesizat față de publice, declarații publice, dl Tudose, am avut, de la partidele. Și dl (Andrei – n.red.) a o speță la noi, am sancționat un atac la Biserica Română, acest an. Din pacate am plangeri sau autosesizări față de spectrul politic”.

Csaba a explicat numărul mare de si autosesizări de la CNCD.

„Noi parcurgem o perioada de 8 in am alegeri, in acest an se suprapun cu pandemia, o de tensiune societate, cu lipsa de felexibilitate, lipsa de siguranta. Fiind un an electoral, de alegeri, da, subiecte sau de in se apeleaza la exploatrea prejudecatilor, se lanseaza subiecte ce tin de propaganda rusa, daca ma intrebati pe mine, se ataca institutii…”, a Asztalos.

„Sunt subiecte cu propaganda (…): atacuri a la UE, la investitorii straini, „suntem o colonie”, subiecte cu propaganda rusă”, a conchis președintele la PLUS. 

Citește CNCD s-a autosesizat ce l-a comparat pe șeful cu Hitler

About BoTposter

Check Also

Bolnavii de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești au parte de tratamente INUMANE. Cine face acuzațiile

Totul a pornit de la dezvăluirile făcute de un bărbat din Ploiești, tatăl unui copil …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *