Breaking News
Home / Tehnologie / Cristiano Ronaldo, lovitură dură în izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Cristiano Ronaldo, lovitură dură în izolare. Ce probleme are din cauza virusului


Cristiano Ronaldo nu reuşeşte de noul coronavirus. Testul pe l-a starul lui marţi pozitiv, disperarea acestuia. Astfel de a-l înfrunta pe Messi, seară, Liga Campionilor. De la 22:00, primeşte vizita Bacelonei, cel al zilei. anunţat la oaspeţi. Iar şi-a ieşit minţi a aflat nu îşi poate înfrunta rival.

Cristiano s-a infectat cu noul coronavirus cu 15 zile. Şi nu a un negativ, deşi se bine

Ronaldo se bine şi sănătos. Portughezul PCR, cele prin se stabileşte infecţia de coronavirus, greşite. Şi a o reacţie acest sens, pe sa de Instagram. „PCR de r***t. simt bine, sănătos! Forza Juve”, a pe reţelele de socializare. Şi a o zâmbeşte. Ulterior, CR7 a îşi nemulţumirea de acurateţea testelor.

Sunt 15 de s-a infectat cu noul coronavirus, cu naţionala Portugaliei. lui a ratat partide la de club. Fără el, campioana a remizat de campionat. În partide pornea ca mare favorită. În cu Crotone şi pe teren cu Verona. a lipsit şi de la primul al lui Juve League, sa a reuşit se impună. A câştigat la Kiev, contra lui Dinamo, antrenată de Lucescu. A 2-0 italieni, cu o a lui Alvaro Morata.

Cristiano acum pe teren pe 1 noiembrie, la meciul de pe Juve are cu Spezia. Portughezul lui Serie A, cu reuşite acest sezon. Suedezul Dejan Kukulevski are reuşite. Dar marcatorilor ligă Ibrahimovic, cu şase reuşite. Suedezul, 39 de ani, a şi el infectat cu noul coronavirus. Şi a reuşit un negativ 16 zile. O variantă la acum şi Ronaldo. Mai programul foarte încărcat. La câteva meciul cu Spezia, Juve o va înfrunta pe Ferencvaros, Campionilor.

About BoTposter

Check Also

Ce a găsit un cuplu în zidul casei. Descoperire uluitoare: este vechi de zeci de ani

Atunci când ești tânăr și-ți întemeiezi o familie, îți dorești o casă încăpătoare, mai ales …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *