Breaking News

“COVID = Controlul Omenirii prin Vaccinare şi Identificare Digitală?”

Încă starea de alertă, a atras atenția măsurile de autoritățile centrale îngrădesc românilor. Vedeta recunoaște existența virusului, intrigat aceasta principala cauză de România.

„COVID = Controlul Omenirii prin şi Identificare Digitală? Câţi au murit de acesta? Ştie cineva? Numai de se moare? Virusul există, dubiu. Eu ca cel virus, ne-a libertăţile!”, a pe sociale.

Nu măsurile de autorități. În starea de alertă, luptătorul K1 a susținut urmăresc instaureze dictatura, îngrădind cetățenilor. La vreme, el a boicoteze era corporale la intrare.

”Acest de periculos, că a 80% omului! Un îmbogățește partide politice, cu publici. Dacă ei dictatura, cine-i controlează? Nimeni! ce vor, nu o să mai ai să te exprimi public, să nu deranjăm “virusul”! Eu nu nimic, această scanare magazine, cu isterie, arestări! Nu nu cumpăr, nimic. Boicot total! Să vedeți ce multinaționalele, banii: pun pe GuWerner, o fac de în România! Nihil Sine Deo.”, a Ghiță, la acel moment.

Daniel o campanie guvernului a președintelui Iohannis: ”S-a dictatura România! Dictatură lui GuWerner, cu gasca lui incompetenti! supuși? Incompetenta UCIDE!”, a cu o ocazie.
 

Actualitate

05 Aug, 19:44

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *