Breaking News

COVID-19. OMS a decis întreruperea imediată a testelor testele clinice pentru hidroxiclorochină şi combinaţia Lopinavir-Ritonavir


Decizia a ce acestea nu au o a mortalităţii cazul bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus, Reuters, citată de Agerpres.

„Aceste preliminare hidroxiclorochina şi combinaţia Lopinavir-Ritonavir reduc puţin sau deloc pacienţilor COVID-19 spitalizaţi, cu standardul terapeutic. studiului Solidarity imediat”, precizează într-un comunicat.

Studiul Solidarity constă aplicarea, comparaţie, a patru scheme tratarea bolnavilor de COVID-19.

OMS precizează decizie de întrerupere a testelor clinice, pe baza recomandării comitetului internaţional de coordonare a studiului, nu cercetări medicamentele menţionate cazul pacienţilor nu spitalizaţi sau profilactic.

OMS oprise de pe 18 clinice cu ca tratament bolnavii de COVID-19 spitalizaţi, ajungând la concluzia acest medicament antimalarie nu rata de mortalitate. a a aprecia drept sau utilizarea clorochininei sau a derivatelor precum hidroxiclorochina Covid-19. Franța a interzis, la său, hidroxiclorochinei tratamentul infecției cu COVID-19. 

De la sfârșitul lunii martie, hidroxiclorochina – medicament derivat clorochină, malariei – fi prescrisă cu derogatoriu gravă.

Combinaţia Lopinavir-Ritonavir un tratament pacienţii infectaţi cu şi a de ca cu hidroxiclorochina cazul pacienţilor COVID-19.

O componentă a studiului de evaluează efectele medicamentului Remdesivir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *