Breaking News
Home / Stiri Noi / Coronavirus: Suedia vrea să extindă testele de depistare a COVID-19

Coronavirus: Suedia vrea să extindă testele de depistare a COVID-19

Suedia a anunţat marţi doreşte de a coronavirus la simptome – şi intenţionează teste la dispoziţia “esenţial” ţară, ca nu la domiciliu, relatează AFP.

De la sanitare, autorităţile suedeze le-au cerut caz simptome de COVID-19. Însă situaţia persistă, aceste revină, a declarat ministrul sănătăţii, Lena Hallengren, cadrul conferinţe de presă.

“Nu o situaţie la cele uşoare simptome ei nu au acolo”, a declarat ea.

Testele de depistare, la lunii aprilie au făcute cazul pacienţilor şi a medical, au extinse la ocupă “esenţiale” – precum poliţiştii şi aceştia să-şi ce au simptome.

Guvernul suedez a anunţat de asemenea la lunii aprilie doreşte să-şi populaţia la o scară largă, testa la 100.000 de pe săptămână, un de atins.

Circa 32.000 de teste au efectuate trecută.

Modul criza sanitară, excluzând la domiciliu a sale, a critici la naţional, şi internaţional.

Marţi, ţara a 3.743 de dintr-un de aproximativ 30.800 de cazuri de infecţie.

În se 371 de de COVID-19 la un de locuitori, Worldometer, de colectare a statistice. În Danemarca, cifră se la 95, la 54 şi la 43. AGERPRES/(AS – autor: Moise, editor: Ionescu, editor online: Badea) 

Conținutul website-ului www.agerpres.ro informării publice. Toate informaţiile pe acest de de dispoziţiile incidente. Sunt copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi de a conţinutului website. secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de ştirilor AGERPRES, contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii reprezintă dumneavoastră de a termenii şi ce priveşte pe www.agerpres.ro.

About BoTposter

Check Also

Firea, despre măştile neconforme: “PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că români și-au aruncat practic banii pe geam”

Gabriela Firea, candidat PSD pentru senat din Capitală, susţine că oamenii sunt revoltaţi şi că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *