Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Copil de 13 ani, bolnav de autism, împușcat de polițiștii care au fost solicitați pentru a-i oferi ajutorul

Copil de 13 ani, bolnav de autism, împușcat de polițiștii care au fost solicitați pentru a-i oferi ajutorul


Mama copilului a canalului CBS News, afliat KUTV, că a a ca o echipă de intervenție să-l transporte pe fiul la tratament ca a a o nervoasă. Mai mult, femeia susține băiatul de sindromul Asperger, o comportamentală spectrul autistic, care începe copilărie durează, de regulă, la maturitate, afectând mulți băieți fete.

Aceasta se întorsese la muncă un an de pauză, fiul a de o de de sa.

Deși femeia le-a polițiștilor fiul era neînarmat l-a descris ca pe un “copil atenția nu se (pentru a asta -n.r)”, i-au într-un sigur, se miște, pănă la sosirea lor. Câteva târziu, ea a glasurile strigându-i ei “Culcat!”, s-au focuri de armă.

Băiatul a împușcat nu s-a conformat somațiilor polițiștilor, de trase provocându-i leziuni la nivelul intestinelor, vezicii urinare, umărului gleznelor, pagini de fundraising de un de familie.

Pagina spune că, deși efectele pe termen acestor leziuni necunoscute, „este probabil ca recuperarea sa necesite de tratament”.

În prezent, băiatul se află spital, în acest caz a o anchetă. “Oricare ar fi circumstanțele, ce s-a a o tragedie, ca ancheta se deruleze cu transparență implicate”, a declarat Erin Mendenhall, edilul Salt City.

 

About BoTposter

Check Also

Marcel Ciolacu a anunțat că va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie specială

   Președintele PSD a precizat că Guvernul Orban a ratat în acest an ocazia să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *