Breaking News
Home / Tehnologie / Constantin Zamfirescu are cancer. Vedeta trece prin clipe cumplite, are nevoie disperată de ajutor

Constantin Zamfirescu are cancer. Vedeta trece prin clipe cumplite, are nevoie disperată de ajutor

Este șoc showbiz ce s-a aflat actorul de cancer. Celebrul actor, a lui Gogoașă Trazniți NATO, prin grele, de ajutor. actorului au are de sânge.

Constantin Zamfirescu, Gogoașă Trăniți NATO, are de ajutor. Îi va fi un rinichi, are de sânge

Constantin Zamfirescu, ca Goagoașă de la Prim TV Trăzniți NATO, de are de ajutor.

Anunțul a de colegii actorului Zamfir. de la trupa Sabotorii au actorul urmează supus de extirpare a rinichi, va de sânge.

care se Zamfir" width="1856" height="1220" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/gogoasa.png 1856w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/gogoasa-1024x673.png 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/gogoasa-768x505.png 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/gogoasa-1536x1010.png 1536w" sizes="(max-width: 1856px) 100vw, 1856px"/>
Anuntul prin se Zamfir

Anunțul Sabotorii colegul Zamfir

Colegul are de sânge. Orice grupă. Nu am fi sa asta! Nu v-am fi nimic situația prin trece, urmează sa supus de extirpare a rinichi. A cu cancer.

O de mare consumatoare de sânge, perioada asta de mare carență de sânge. a cerut măcar un donator acest gest umanitar. Din păcate, in urma analizelor, nu dona!

Unde ce pe Gogoață cu o de sânge

Oricine va sa asta, va trebui specifice donează Davilla. Cuvintele de nu fi îndeajuns gratitudinea noastră. Sunt internat, fi operat. Și mulți au nevoie. Zamzu are A2”, Sabotorii pe rețeaua de socializare.

Anunțul a 2.100 de a de 2.500 de ori. De asemenea, ai lui au comentarii de frumoase, de însănătoțire grabnică.

Prietenii ai lui alături de el

Imi rau, doresc sa se faca bine si sa ne bucuram de prezenta lui pe micile ecrane. Sanatate multa „gogosica „!!!/ Multă sănătate doresc, sa3 te sa acest al tale./ Ii doresc sa treaca cu bine acest si sa se faca bine cat de ca sa continuati sa jucați emisiuni tv si teatre!/

Off , sper sa gasesti cat multi donatori, si sa te pe cat curand. Ar fi al sot, eu nu am voie(prob. de sanatate).. si nu suntem in Ro.. el donator de vre-o 4 ani.. are 0, merge la toti au nevoie. daca ne lasa ,, Corona,, venim in decembrie. ajuta sa reusesti sa acest hop”, câteva cele 330 de comentarii de Gogoașă.

About BoTposter

Check Also

Ce a făcut Pepe când a aflat că Raluca Pastramă are amant. S-a dus imediat la tribunal

Raluca Pastramă și-a retras plângerea la poliție, dovedindu-se astfel că Pepe nu a agresat-o. Cei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *