Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Constanţa: Sistemul Modular Medical de Izolare…

Constanţa: Sistemul Modular Medical de Izolare…

Sistemul Modular Medical de şi (SMMIT) Constanţa a operaţional şi aici ajung pacienţii suspecţi de COVID-19, apoi, funcţie de evoluţia stării de sănătate, direcţionaţi unităţi destinate infectaţi cu noul coronavirus.


Constanţa, Trana, a declarat, marţi, într-o de presă, de duminică, Sistemul Modular Medical de şi a folosinţă.

 

“Având evoluţia a de cazuri judeţul ultima perioadă, zilei de duminică, cu 19 a folosinţă cu Sistemul Modular Medical de şi Constanţa de la stadionul Portul. Am prin a spitaliza un de 14 pacienţi pozitivi, pe parcursul serii au sosit doi”, a declarat Trana.

 

El a a la Direcţiei de Constanţa o a managerilor de judeţ implicaţi tratamentul pacienţilor cu COVID-19, stabilindu-se ca SMMIT se de pacienţii de cu noul coronavirus. 

 

“Pacienţii se aici ca şi pacienţi suspecţi, li se testul. cu aparatura noastră repede. Pacienţii pozitivi evaluaţi punct de radiologic, biologic şi clinic. În funcţie de forma pe o găsim, ei direcţionaţi de şi a doua, respectiv cazurile la Spitalul de Infecţioase, cazurile puţin la Palazu sau Mangalia, cazurile au comorbităţi la Medgidia. Pacienţii au pozitivi au externaţi serii ce au evaluaţi trebuie, au externaţi serii şi nopţii, de pacienţi suspecţi. În momentul pacienţi”, a declarat directorul Constanţa.  

 

El a la SMMIT 168 de paturi, patru de Terapie Intensivă. 

 

“În aici 168 de paturi. Pentru Terapie Intensivă patru paturi, Terapie Intensivă o de urgenţă, aparatura noastră de transport, de transport, un pacient dintr-un sau se subit, el primeşte primul ajutor, intubat, ţinut pe se găseşte un el la un un pacient grav”, a explicat Trana. 

 

Întrebat deservi SMMIT, directorul a răspuns: “În funcţie de gradul de al spitalului, vom coopta personal de la nostru. Dacă numărul de pacienţi mare vom coopta pacienţi de la şi de la de Medicină Navală, cazul s-ar umple vom de la colegii noştri de la militare ţară”. 

 

Naţionale a achiziţionat, Olanda, un de izolare şi tratament, a amplasat la Constanţa luna aprilie.

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

About BoTposter

Check Also

Irlanda devine prima țară din UE care impune CARANTINA. Autoizolare de 14 zile pentru români

”Cerem tuturor celor din ţară să rămână acasă”, a spus Martin. Acesta a precizat că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *