Breaking News
Home / Tehnologie / componentele de bază existau dinaintea apariției vieții așa cum o știm

componentele de bază existau dinaintea apariției vieții așa cum o știm


Probabil te la codul genetic ca la un organismele biologice – o hartă pe o a crește, a trăi a se reproduce. Dar, Britanie, de ADN au cu de apariția biologice.

Înainte de a exista viața, acidul ribonucleic (ARN) a supa primordială. Dar se acidul dezoxiribonucleic (ADN) ar fi ARN-ului. Această ar forța o de originii vieții.

Ce studii ADN

Componentele fundamentale ADN-ului și, cel probabil, timp, acestea au organismelor, studii recente.

Ideea de bază, în Nature, de știință au cianură de a ce ei condițiile timpurii de pe au naștere vieții. Datele obținute doi acizi nucleici ar fi condițiile cu de ani.

Studiile acum ARN-ul a preorganizat organismele vii, nu ADN-ul. Dar, nouă cercetare, de știință au potrivite, ARN-ul ADN-ul ar fi „coexista împerecheri pe noastră apară viața”, SciAm – o componente vieții, de fapt, au de însăși.

Nu convinsă. Mai mulți cercetători au declarat SciAm ar fi corectă, a genetica. „Există ipoteze cu la apariția a moleculelor prebiotice”, a declarat SciAm Frances Westall, de exobiologie la Național Francez Științifice Biofizica Moleculară Orléans.

About BoTposter

Check Also

EXCLUSIV Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Dragușanu să se prostitueze? Declarațiile alarmante ale fostei soții, cea care l-a denunțat pe interlop

Noi detalii șocante ies la iveală în cel mai controversat dosar de prostituție al ultimilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *