Breaking News
Home / Stiri Online / Comisia juridică din Camera Deputaților decide dacă îi ridică imunitatea fostului ministru Bănicioiu

Comisia juridică din Camera Deputaților decide dacă îi ridică imunitatea fostului ministru Bănicioiu


Miercuri, procurorul general al de pe de Casaţie şi Justiţie, Scutea, a trimis o prin solicitarea exercitării de a de deputatul Bănicioiu, ministru.

Biroul permanent a trimis la juridică, ca termenul raport. Tot va o nouă şedinţă a Biroului permanent şi a a data şedinţei de se va solicitarea şi raportul acest caz.

Nicolae a acuzaţiile, menţionând de cu imunităţii şi nu va candida un Parlament.

“În primul consider false şi cauză doresc am la de posibil! Sunt a se ridica imunitatea, deoarece nu am nimic de şi totuşi a va fi tuturor. Înţeleg odată cu campaniei electorale ar fi un poate ar îngreuna lămurirea şi cauză am nu candida! Îmi doresc a şi sper acest nu de au ele şi, probabil, ca scape, au fapte. Voi comunica afla detalii de dosar!”, a Bănicioiu, pe Facebook.

Preşedintele România, Ponta, a declarat el “nevinovăţia” lui Bănicioiu.

“Eu am 2015 şi, 4 ani, am de de Casaţie şi Justiţie. Cred nevinovăţia lui denunţătorii prinşi ‘cu mâţa sac’ îşi aduc 2020 fapte 2012 nişte necredibili. Cred marea a lui ca s-a PRO şi nu a la PSD, ca alţii! Credeam nu se ‘dezgroapă’ campaniile electorale. M-am înşelat! Eu am prin exerciţiul acuzaţiilor – ştiu a mea şi apropiaţi”, a Ponta, pe facebook.

Liderul deputaţilor liberali, Roman, a anunţat la imunităţii a Bănicioiu.

“Votăm la imunităţii a Bănicioiu. La solicitarea PNL, a se întruneşte a discuţie solicitarea de a imunităţii cazul Bănicioiu. Considerăm nu poate fi deputaţii urmează cercetaţi legii. jurişti fi prezenţi la şedinţa comisiei şi la solicitării DNA. În vom Deputaţilor, convocat viitoare. va da solicitărilor de acest gen, de persoana cauză”, a afirmat Roman.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, marţi, procurorului general sesizarea de efectuare a de deputatul Bănicioiu, la data funcţia de ministru, săvârşirea infracţiunilor de de influenţă şi luare de continuată.

Potrivit DNA, desfăşoară o suspiciuni de săvârşire a fapte de corupţie contextul comercializării de de uz pe Bucureşti şi a judeţului şi subordinea Sănătăţii. 

 

About BoTposter

Check Also

”Noi, guvernarea liberală, am câştigat încrederea investitorilor”

“Victorie! Am reuşit imposibilul. Standard & Poor`s a menţinut ratingul României! Într-un an în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *