Breaking News

Comisia Europeană ar putea achiziționa un prim VACCIN pentru blocul comunitar


„Comisia Europeană a se asigura cetățenii au la un sigur COVID-19. Etapa cu o primă piatră de temelie a strategii europene de vaccinuri cuprinzătoare. Vor urma informații, curând. angajați cu câteva societăți. Cu nu știm, astăzi, vaccinul se va dovedi a fi cel eficace cele urmă, într-un diversificat de vaccinuri promițătoare, pe baza diferitelor de tehnologii. Această ne sporește de a un remediu eficace virusului. Un ar fi un global. Ne angajăm sprijinim țările vulnerabile, ca acestea criză”, a declarat președinta Europene, Leyen.

Discuțiile preliminare la un prealabil de achiziție urmează finanțat prin Instrumentul de urgență, dedicate creării de potențiale vaccinuri cu profiluri de diferite.

Comisia este, de asemenea, studieze cu un de ar accepta mobilizeze rezervarea a de la întreprinderile producătoare, nu utilizarea proprie, ci țările cu venituri medii. cu venituri ar acționa ca un incluziv de internaționali, accelerând vaccinuri sigure eficace maximizând posibilitățile de la vaccinuri au de acestea întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *