Breaking News
Home / Stiri Online / Coldea sabota procurorii pentru spioni francezi. Clotilde Armand, motiv de discuții

Coldea sabota procurorii pentru spioni francezi. Clotilde Armand, motiv de discuții


Florian a declarant, trecut, a audiat la Secția Specială, nu-l pe nu a cu el, privat, profesional.

“Am subliniat, deja, ce s-a la Secția Investigarea infracțiunilor Justiție, la citarea dl. a dl.Sabin (șeful – N.R.) o o de ce asta. (..) Din punctul de vedere, Coldea, si ar trebui chemați parte, unde declarații amănunțite cu domniilor dosarul Apa ce privește pe omul de Semenescu. (…) Dacă momentul acestuia dânsul s-a la Franței, unde a legătura cu doi de informații ai francez, le-a Semenescu nu va fi arestat.

Fostul a succesiunea ce colegii de la Ploiești, instrumentau dosarul, au cerut de Semenescu.

 “L-au arestare la Prahova. În surprinzător, deși am de la colegii probele pertinente concludente a lui Semenescu pe României, judecătorii au de judiciar. Din bănuiesc, singura cu judecătorii era Iancu, el o cu multi judecători, de la Prahova, de la de Ploiești. mei, au mult, de pe situație, au au contestație. La de s-a lucru.”

Mircea nu fostul șef a cu judecătorii prahoveni, ci le-a transmis, într-un sau altul, “directivele” pe le primea de la Coldea. „Relatia era foarte strânsă, vorbeau situația lui Lucrurile complicate, se poate dl.Coldea a Frantei de la București. (…) Nu interesele cărui le serve, eu, analizând cunoscând special pe o cu Sabin, mă la pe I l-a la 23:00, ziua a declarațiila la Prahova, i-a pe judecătorii respective le-a o de să-i determine ia o măsură preventive a lui Semenescu.”

Negulescu a explicat sențința de s-a păstrat contestare. “Ce nu dvs. o destul de cu judecătorii de la Tribunal, de la de Ploiești, s-au profesional, la chermeze. influențeze o soluție pe judecătorii ar fi o dosarul Apa Nova.”

Fostul a ipoteza Semenescu era un lui o miză mare. a (directorul la vremea respectivă) sau era demersurile lui Coldea. În schimb, un surpriză a contextul respectiv.

“La momentul a la Ambasadei Frannței s-a Armand. Nu șiu de ce, au de discuții. (…).”

Reporter (Bogdan Muzgoci): Semenescu o companie era acționariat francez. Se discuta prezența a doi ofițeri?

Negulescu: S-a dl.Semenesc, au cu doamna.

Reporter (B.M.): Păi ce avea? Lucra cumva, nu înteleg?!

Negulescu: Dl. poate lucrurl ăsta?
Reporter (B.M.): Adica discutau spionii ei alți spioni? S-au informații la cui dna. “Să trăiți!”.(…) dl. știe, pe de-o parte, s-a pus batista pe țambal, acest caz, pe de știe cine lucreaza Armand?1

Negulescu: Nu eu să-l întreb, nu am nicio să-l eu pe Coldea, bănuiesc poate fi de organelle abilitate..

Reporter (B.M.): dl. știe cine e Armand? Și cine lucrează?

Negulescu: Bănuiesc da. În ultima perioadă, am înțeles, de la emisiuni de la dvs, solicita ofițerulilor subordine informații cu magistrații, judecătorii procurorii, ce eu cred. Iancu, cu o apropiată, (…) prin a într-un de magistrați Prahova, i-a poate bine ar fi un șef de județeană de informații. Bănuiesc nu dorea să-I așa, de drag, culegea informații ca la un să-I compromită, să-i controleze, nu? Nu lor, nu are rost, funcții”.

(..)

Reporter (B.M.): Revin la Armand. Care bănuielile cu ea? Ce avea?
Negulescu: Bănuiesc niște interese la respectivă. Altfel, nu se discutau la ea Franței la București.“

CUM A DISPĂRUT SEBASTIAN GHIȚĂ DIN ȚARĂ

Fostul a cu detalii cele episoade saga lui Ghiță: a de sub nasul serviciilor și, ulterior, la Belgrad, unde se află acum. În seara recepției, omul de le-ar fi prezenți un DVD.

“Așa mi-a Cosma, el minte, eu, a de sinceritate, puțin se pe la Secția Speciala de declarații. Cred acum frică de Ghiță. În asta se dorește, albirea llui lui pe un alb. Iar albirii dl. poate ofere tăcerea. e jocului. Noi albim pe Ghita si el le functionarilor de rang tăcerea, cel lucru. Dacă S. revine condiții, albit vobească, o o foarte libertate. (…) De asta nicio proba nu calcul, d-asta suntem târâți terfeliți pe la emisiuni prin Justiție. Știe de are de la mână, daca vorbească, ați foarte ce s-a momentul a o emisiune cu Coldea, a arătat o dl. a rezervă. Același poate sa-l cu Ponta: o si dl.Ponta acasă.”

About BoTposter

Check Also

Președintele Iohannis, în vizită la Stația de comprimare gaze naturale Jupa

Faza I a proiectului BRUA a fost finalizată, atât conducta, cât şi staţiile de comprimare, …

One comment

  1. Seu escrito é muito simples de escutar e de ler. Palato de visitar site
    de forma, me dá vontade de ler sempre mas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *