Breaking News
Home / Tehnologie / Cod rutier 2020. Amendă pe loc chiar și de mii de lei dacă faci asta mașinii tale

Cod rutier 2020. Amendă pe loc chiar și de mii de lei dacă faci asta mașinii tale

În România, nu numai, de lor. Nu de puține plus pe mașină. COnform Rutier 2020, aceste nu permise, neomologate.

Dispozitivele neomologate fi pericole

Nu de puține ne-am ca personală într-un fel, faurir, puternice, de dispozitive. Din păcate, acestor dispozitive, neomologate, amenzi. Luminile cu  tehnologie a farurilor ani. Ca o nouă tehnologie, are avantaje, dezavantaje. Noi aratăm ce montajul de lumini puternice, neomologate.

rutier 2020. Amendă pe de de asta mașinii tale" width="1024" height="573" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cod-rutier-2020.-Amendă-pe-loc-chiar-și-de-mii-de-lei-dacă-faci-asta-mașinii-tale.jpg 750w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cod-rutier-2020.-Amendă-pe-loc-chiar-și-de-mii-de-lei-dacă-faci-asta-mașinii-tale-400x225.jpg 400w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Dispozitive neomologate lasă permis

Dezavantaje la cu lumini LED

  1. Preț ridicat.
  2. Instabilitate LED. Ca semiconductor, fluxul luminos, de de viață a LED-urilor la influența temperaturii, de incandescente stabile. Această dificultăți lumina LED-ului auto.
  3. Deși LED-ul are o durată de viață, o mulțime de lumini faruri, de viață a combinației poate nu foarte lungă. În plus, LED-urilor interne variază foarte lumini cu fenomenul luminilor moarte.

Alte destul de mari, necorespunzătoare, audio de poliție, sau organe de control.

Amendă pe de de neomologate

Toate aceste nu omologate de RAR, regăsite pe ta, sancțiuni polițiștilor. Conform noului Rutier va fi cu prevazută a III-a de sancțiuni. Cuantumul amenzii 870 1,160 de 6 8 punct de amdneă. În afară de puncte, de poliție au să-ți rețină certificaul de înmatriculare.

Ca actele mașinii va trebui mergi la un de acreditat a reomologarea. reomologată mașina, se accepta dispozitivele pe aceasta. De cazul montării neomologate, cu dimenisunea mare standard, riști de asemnea amenzi. În acest caz cuantumul 580 si 725 de lei, certificatului de a mașinii. Așa mare grijă ce montați pe mașină.

About BoTposter

Check Also

Lavinia Pîrva la 36 de ani. Soția lui Ștefan Bănică jr. a fost cea mai răsfățată femeie de ziua ei

Lavinia Pîrva trăiește o frumoasă perioadă din viața ei. Căsătorită cu Ștefan Bănică jr., bruneta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *